Bundesliga

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Bayern90 » 2017.08.19. 16:25

Szegény Hamburg, Nicolai Müller gólt lő, gólöröm közben pedig megsérül... BVB a várakozásoknak megfelelően bedarálja/kiüti a VFL-t + a többi meccsen is annyi gól van, amennyire számítottam.
Avatar
Bayern90
 
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2017.02.02. 19:17

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Gronk » 2017.08.25. 18:41

Dembélé a Barcába hivatalos (105 mill. + bónuszok?) ,
és Höwedes is igen közel a Juvéhoz...
Mia san mia !!
Avatar
Gronk
 
Hozzászólások: 197
Csatlakozott: 2013.06.24. 00:00

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: procee » 2017.09.24. 10:27

Ez a BVB így Bosz-al, a visszatérő Götzével, Dahouddal, Toljannal , Toprakkal, valamint nem utolsó sorban Philipp-el megerősödvén, egy tökéletesítetlen halálos fegyver. Ha összeállnak, kapaszkodhatunk. (S akkor még Yarmolenko-t nem is említettem...)

Götze nem felejtett el focizni, idő, míg utoléri magát, de alakul, Philipp mintha Reus klónja lenne, de komolyan. Iszonyat jó párost alkotnak Auba-val. Mi lesz itt, ha Reus visszatér, meg Yarmolenko is ráérez a Bundesre, s felépül Schürrle is(sjelenleg Guerreiro is sérült..)...
Weiglnek volt egy hullámvölgye, kezd ismét magára találni, Dahoud szintén.

Tegnap szó szerint legyalulták a Gladbachot... Nem lesz könnyű versenyben maradni velük!
Avatar
procee
 
Hozzászólások: 601
Csatlakozott: 2013.06.24. 14:51

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: sandorbayern » 2017.09.24. 21:49

Weiglnek nem hullámvölgye volt,hanem lábtörése,egyébként ő játszott volna,mert sokkal jobb a hatosban ,mint a totyogó Sahin.
A mondanivaló lényegével egyetértek .Nagyon messze van a Bayern attól, hogy természetesnek vegyük a bajnoki címet.
Avatar
sandorbayern
 
Hozzászólások: 253
Csatlakozott: 2015.02.12. 17:39

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: Kontár Béla » Tegnap, 17:20

A koncepció meg van Dortmundban azért jók. Mindenkinek meg van a helye, és mindenkinek meg van a helyettese. A maguk szintjén, ezért jók az igazolásaik, és a koncepcióba bele illők az igazolásaik. Jól csinálták, eddig aztán kiderül mi lesz a vége.

Ettől függetlenül klasszisból behúzhatjuk a Bundesligat, így is, és szorosabb lesz a verseny, de ha mondjuk itt lenne valami koncepció, akkor nem lenne kérdés, alapvetően a Dortmundnál szerintem elégedettek a 2. hellyel, és egy jó nemzetközi szerepléssel esetleg egy ki-ki kupagyőzelemmel. Aztán lehet még nyernek is. De ehhez magunknak kell gratulálni, mert mindenhol kiengedjük a gyeplőt a kézből. Van még idő, de nagyon össze kell szedni a csapatnak magát, és a vezetőségnek, ami egy éve volt, meg 2 éve, amiről folyton írtam, azok a kapuk záródnak be.... és 2014. azért fontos, mert akkor nem vettek először tudomást a sérülékenységről, léket lőttünk magunkon a Kroos esettel, Schweini helyzete sem volt felmérve, és sok játékost elszalsztottunk. Aztán ne higyjük, hogy játékos mindig van, mert a koncepció mellett a FOLYAMATOS csúcs teljesítményhez Dortmund esetéből is látjuk játékos is kell, és ha a sztárok máshol vannak, akik ide is illenének, akkor a stabil top3 hely megremeg sőt látjuk más is, kifejtettem arról a lejárt bullshitról a véleményem, már, hogy átmenet. Itt ki nem kényszerített hibák halmazát szívjuk sajnos, és nekem Rummenigge, aki a főfelelős, ezért, habár Uli is a faszsága miatt, amit itt eljátszott erkölcsileg mindenj szinten a csapattal, hagyjuk is.... lehet tényleg kell a vérfrissítés szellemileg, pedig szeretem az elveinket, és a klubbot természetesen, de ha már lehetőségünk van, és sajáét erőből fel lett építve valami, akkor Uliék ne rombolják le, és gondolják át a szerepüket.
Avatar
Kontár Béla
 
Hozzászólások: 2232
Csatlakozott: 2013.06.23. 23:18

Előző

Vissza: BL, Válogatott, egyéb ligákKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó