Taktika, hadrend, felállás

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: gabinho11 » 2017.04.20. 12:38

Egyébként az utánpótlás utóbbi években mutatott gyengesége ellenére, amit nyilván nem véletlen hangoztat minden vezető, akad egy két ígéretes gyöngyszem, akiket lehet be kéne dobni a mélyvízbe, amit meg van a bajnoki cím matematikailag is.

Nikolas Dorsch, Fabian Benko, Christian Früchtl, Felix Götze, Marco Friedl, Timothy Tillman és még lehet egy két név nekem se mond semmit. AZért ezeket a játékosokat lehet elkezdeném mélyvízben tesztelgetni, igenis derüljön ki, hogy akkor széna vagy szalma. Ne áltassuk különben magunkat, hogy korosztályuk legtehetségesebbjeik közé tartoznak. Melléjük be Sanchezt, illetve Comant (akit amúgy elvileg megvettünk) és Kimmichet, aztán had szóljon, ezek a játékosok még formálhatóak, fejleszthetőek, a taktikára szabhatóak és képezhetőek.

Dorsch védekező közép, épp aktuális a kérdés.
Benko szélső, esetleg szél bekk, Bernat helyére mehet is, ha a spanyol valóban távozni akar.
Früchtl nálam megkapná Neuer mögött a lehetőséget, mint második számú kapus, nagy kár hogy most szenvedett ő is komolyabb sérülést, vagy ha nem akarjuk ezt, adjuk kölcsön, legyen ő a mi Donnarummank, mire Neuer visszavonul, ő még mindig kb 22-23 éves lenne, és wirklich saját nevelés.
Felix Götze megint csak korosztálya egyik legtehetségesebb középső védője, ha más nem, 19 évesen kölcsönadnám, akár pont a Hoffenheimhez vagy a Lipcséhez.
Tillman pedig akár Robbery utód is lehetne, a Barcelona is csábítgatja de Uli ragaszkodik hozzá, biztos nem egy ügyetlen gyerek.

Pont a Monaco példája mutatja, hogy fiatal, tehetséges saját nevelésű játékosok ha megkapják a feltétlen bizalmat és egy megfelelő rendszerben szerepelhetnek, akkor hova fejlődhetnek. De csak akkor persze ha tényleg elég tehetségesek. Ha meg nem, akkor úgy sincs miről beszélni a Bayern szintjén, mehet az illető isten hírével.
Avatar
gabinho11
 
Hozzászólások: 84
Csatlakozott: 2013.08.13. 22:32

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: misafeco » Tegnap, 13:57

Thiago hosszabbított. Robben, Ribery és Vidal kivételével minden fontosabb játékosnak 2020-21-ig szól a szerződése, szóval a csapat alap tagjainak fiatalabb része mindenképpen maradni fog a következő években. A visszavonulók és a fent említett játékosok helyére kell minőségi pótlás, mostantól lehet ezzel foglalkozni.
Avatar
misafeco
 
Hozzászólások: 566
Csatlakozott: 2013.06.24. 09:16

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: argo001 » Tegnap, 18:45

Ez így nem akkora gáz. Robbent és Ribéryt úgyis pótolnunk kell majd, Vidal meg szerintem úgysem lesz már sokáig a csapat része.
Avatar
argo001
 
Hozzászólások: 2697
Csatlakozott: 2013.12.08. 22:54

Előző

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó