Átigazolási hírek

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: argo001 » 2017.04.21. 20:13

Ráadásul Carlo azt nyilatkozta, hogy túl nagy átalakulás most sem lesz. Ennek egyrészt nem örülök, de legalább azt jelenti, hogy fontos láncszemek nem hagyják el a csapatot, így Lewa is maradni fog.
Costa valószínűleg megy, de ő kit érdekel. :D
Avatar
argo001
 
Hozzászólások: 3066
Csatlakozott: 2013.12.08. 22:54

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: procee » 2017.04.21. 20:32

Az újabb hírek szerint, szeretnénk leigazolni Goretzkát. Nos, ő valóban nem lenne egy rossz vétel, idén is megy neki, pedig nem remekel a Schalke, 22 éves létére igencsak tapasztalt játékos, és német! Xabi posztja abszolút feküdne neki szerintem, s olyan 20 misi környékéán mozdítható. A játékos politikánknak fekszik, s Carlo nyilatkozatának sem mondana ellent ez a transzfer:D
Avatar
procee
 
Hozzászólások: 744
Csatlakozott: 2013.06.24. 14:51

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2017.04.21. 21:37

procee írta:Az újabb hírek szerint, szeretnénk leigazolni Goretzkát. Nos, ő valóban nem lenne egy rossz vétel, idén is megy neki, pedig nem remekel a Schalke, 22 éves létére igencsak tapasztalt játékos, és német! Xabi posztja abszolút feküdne neki szerintem, s olyan 20 misi környékéán mozdítható. A játékos politikánknak fekszik, s Carlo nyilatkozatának sem mondana ellent ez a transzfer:DÚgy néz ki a sajtó keresi a Xabi utódot, a Lipcsés Keita után Goretzka-t is bedobták. Tehetséges fiatalok sora, csak hát Sanchez is ilyen tehetség aki alig kap lehetőséget, mi pedig ha marad a jelenlegi felállás és Thiagot javarészt elől képzeli el Ancelotti akkor rögtön a kezdőbe keresünk embert, ha csak nem Martinez, Vidal lesz a kezdő páros, de akkor meg minek Rudy, Sanchez+ még egy belső középpályás?Thiagonak kellene inkább egy csere.
Egyébként szóba hoztak minket Bernardo Silva-val kapcsolatban is.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 684
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: BayernKraft » 2017.04.21. 21:49

Wolf írta:Nem tudom mennyi a valóságalapja:

http://www.m4sport.hu/2017/04/21/ronald ... ndowskit/##

Mindenesetre elgondolkodtató. :?

Végighallgatja a latin macsók udvarlását, Pérez papa kedveskedését, azt mondja, hajlik rá. Ugyanakkor agyilag túlpörögve keresi Kassait, hogy karóba húzza, Vidal és Thiago segítségével? A kettő valahogy nem jön össze.
És persze Lewa nem rendelné magát Ronaldo alá, nem szolgálná némi alázattal, mint olykor Benzema. Ez eléggé hápogós.
Szerintem eléggé el volt borulva az agya mindenkinek, hogy ilyen beszélgetés ne történhessen meg.
Avatar
BayernKraft
 
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2016.05.06. 00:01

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: BayernKraft » 2017.04.21. 21:53

Amúgy, bár nem szeretném tovább szítani, de még sehol nem olvastam, hogy Ronaldo, ordas lesgólja előtt a jobb karjával vette le a labdát. Azt meg ugye, láthatta az alapvonali muki, meg Viktor is...
Avatar
BayernKraft
 
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2016.05.06. 00:01

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: BayernKraft » 2017.04.21. 21:57

BayernKraft írta:Amúgy, bár nem szeretném tovább szítani, de még sehol nem olvastam, hogy Ronaldo, ordas lesgólja előtt a jobb karjával vette le a labdát. Azt meg ugye, láthatta az alapvonali muki, meg Viktor is...


Ja, ezt nem ide akartam, de most már mindegy...
Avatar
BayernKraft
 
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2016.05.06. 00:01

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: BayernKraft » 2017.04.22. 11:23

A Transfermarkt-ot nézegetve vannak érdekességek meg vicces dolgok is. Pl. összeboronálják velünk Rashfordot is. Viszont elég nagy esélyt adnak Hámesz, Bernardeschi, Brandt, Henrichs érkezésére. Meg Costa távozására, de Kimmichet is összeboronálják a Barcával.
Avatar
BayernKraft
 
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2016.05.06. 00:01

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: procee » 2017.04.22. 11:43

Csak, hogy mennyire lehet valós az érdeklődésünk Goretzka felé.
A Schalke egyre élénkebben érdeklődik az Ajaxnál Klaasen átigazolása felől. Persze, ez csak szimpla spekuláció. Viszont kell középre igazolnunk, ha mindent gorcső alá veszünk. Martinez sérülékeny, bár az idei szezont végre rendben lehozta, ez pozitiv. Vidal is már 30 éves lesz. Xabi nem lesz, Kimmich meg elvileg jobb hátvéd pozícióban fogja tolni. Goretzka képes Thiago posztján is játszani, fizikálisan stabil, taktikailag sokkalta érettebb Sanches nél. Igazi profi, remek a mentalitása. Ha jönne, lenne 3 posztra 6 játékosunk. Ebből a 6-ból Sanches kérdéses, mennyire tudja magát összekapni, (lehet egy kölcsönadás jót tenne neki...), Vidal 30 éves lesz, Martineznél pedig mindig ott a riziko, (s ha Hummels és Boa sérüléseit nézem idén, még Sülével is fog hátul együtt játszani) de remélem most már elkerülik a sérülések. Szerintem bőven elférne itt a német, jutna neki lehetőség, s jelenleg nem kerülne annyiba, mint James, vagy Verratti, akiknek meg aztán végképp helyet kéne szorítani. Szerintem optimálisabb lenne így a keret összetétele, mintha egy igazi nagy nevet hozunk oda. S Goretzka simán megütheti azt a szintet szerintem amit Verratti jelenleg.

Így maradna több költeni való a támadó részlegre.
Avatar
procee
 
Hozzászólások: 744
Csatlakozott: 2013.06.24. 14:51

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: gabinho11 » 2017.04.22. 20:51

Kimmich-et nem merte Carlo bedobni a Real ellen, majd jövőre ugyanekkor Goretzka-t igen? Ugyan már... A srác szerintem pont annyira nem Bayern szint, ahogy például Rudy sem. Ennyi erővel Niklas Dorsch is ülhetne a padon, akiről szintén jó véleménnyel vannak a vezetők. Én amúgy sem látok túl sokat bele se Brandt, se Goretzka, se Meyer, se Geis játékába. Utóbbi kettő egyébként a nagy tehetség jelzőbe szépen beleragadt és megrekedt. Az a helyzet, hogy jelenleg nem igazán van olyan kaliberű NÉMET tehetség a piacon, aki itt azonnal erősítés lehetne. Van néhány ígéretes, pl Passlack, Weigl, Sane, Süle, a Ligán belül pedig például Dembelé, Keita és így hirtelen ennyi. Ezek közül Süle itt lesz, a több szinte mozdíthatatlan.

Szóba hozták velünk néhány hete Lemar-t a Monacobol, na ő nem lenne semmi húzás, iszonyat pengés a gyerek, de félő, hogy ha el is adnák, akkor se nálunk kötne ki, ahogy tavaly Dembele sem. Egyébként ha 4-3-1-2-ben gondolkodnánk, James helyett előbb venném fontolóra de Bruyne visszacsábítását, anno mi is versenyben voltunk amíg nem verte fel az árát a City. A City úgyis érdeklődik Bernat iránt, illetve Costat is szemmel tartotta Pep, valamit talán lehetne üzletelni. Illetve Isco neve is felmerült anno, Ancellotti nagy csodálója, őt is elnézegetném csatár mögött.

Egyébként abból kiindulva hogy ma is Rafinha játszott Lahm helyén és nem Kimmich, én egyre inkább úgy érzem, hogy csak a vezetők fejében létezik az a verzió, hogy a német az jobb hátvéd lesz, valójában Carlo középen számol majd vele. Már csak ezért sem lehet véletlen, hogy továbbra is érdeklődünk Nelson Semedo iránt. Vele csak annyi félelmem lenne, hogy egy újabb portugál, aki ha nem tudna esetleg integrálódni, akkor tökön lőttük magunkat.

Egyébként német oldalakon már feszegetik, hogy azt a fene nagy újjáépítést jegeljük és inkább csak Ancellotti után kezdenénk el egy új edzővel (Nagelsmann?), ami egybe vághat azzal, hogy Carlo nyilatkozata szerint nem igazán lesz nagy játékos mozgás nyáron. Ebben az esetben viszont bődületes hibának érzem akkor Ancellotti idehozatalát. Se rebuild, se meglévő fiatalok beépítése, se BL egyelőre, így nem sok minden szólna egy szezon után az olasz neve mellett. :(
Avatar
gabinho11
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2013.08.13. 22:32

Re: Átigazolási hírek

HozzászólásSzerző: argo001 » 2017.04.22. 21:00

Döntsük el, hogy mit akarunk, mert ha nem fokozatosan kezdjük az újjáépítést, hanem majd mindenkit egyszerre teszünk be a csapatba, akkor nagyon komoly zuhanás lehet. Átmenetileg, de akkor is komoly.
Avatar
argo001
 
Hozzászólások: 3066
Csatlakozott: 2013.12.08. 22:54

ElőzőKövetkező

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó