Véder Nagyúr írta:én nem tudom mitől olyan különleges ez a Brandt... amikor szóbahozták a Bayernnel, figyeltem a játékát több meccsen is, de sosem tudott semmi maradandót alkotni... Viszont az a Bailey gyerek nagyon ficánkolt.
Az az igazság, hogy Bailey nagyon jól kezdte az évet, azóta viszont erős visszaesést mutat. A támadó statjaik már majdnem "összeértek" Brandt-ével, akinek viszont már nem ez az első idénye hasonló mutatókkal. Ráadásul annak ellenére, hogy iszonyatosan fiatal, nagyon komoly Bundes tapasztalata van, és a Bajnokok Ligájában is tolta már (azt csak úgy mondom, hogy Hazard idei statja alig jobb, mint Brandt-é, úgy hogy 6 évvel idősebb és évek óta top csapatban nyomja)
Viszont nem tudom, hogy mit várjak a nyári átigazolási szezontól. Ha jövőre itt lesz Gnabry, Coman és Robbery (mondjuk őket vegyük 1 embernek) nem tudom, hogy kell-e nekünk új igazolás. Mert szélen még bevethető Müller, James és ha nagyon komoly sérüléshullám van, akkor még akár Alaba is feltolható támadónak.