Közben a TM-en felugrott a Thiago-Barca ügy 48 százalékra, nem tudom, hogyan, nem találni róla semmit.
Az egyszer biztos, hogy el kell kezdeni rendezni a keretet, ne ismét a kapkodásból legyenek amolyan semmilyen megoldások. Rebic-ért a fél PL sorban áll állítólag, ahogyan Forsbergért is.
Mahrezt leigazolta a City. Érdekes ott nem baj, hogy nem csak kettő, hanem 4 top szélső van a keretben(Mahrez, Silva, Sterling, Sane) s nem 35 évesek.. Ha érzitek mire gondolok.
A Juventus leigazolta többek között(Matheus, Caidara, Perin, Can, Costa, Cancelo) CR7-et. Roma, Napoli és Arsenal féle csapatok is építkeznek szépen.
Lassan nekünk is aktiválódnunk kell, ha nem akarunk ki-, el-, lemaradni.
(Ugyebár Martins ingyenes leigazolhatóságára nem mozdultunk, az Athleticoba szerződött, Brandtre sem eléggé szerintem, míg nem hosszabbított, most adódna pl egy lehetőség
Suso-ra, akit nem marasztalnak Milánóban, 30-35 millióért hozható lenne. Jó lenne látni, hogy megmozdulunk, ha lehetőség van oda igazolni, ahova kell.... Bár még Arp árát sem biztos, hogy kifizetjük a Hamburgnak, 2 és fél millión vívódunk...

)
S mire ezt leírtam, Rebicnél felkúszott 9 százalékra a nyíl a TM-en. Kíváncsi vagyok...