Te kit igazolnál?

Re: Te kit igazolnál?

HozzászólásSzerző: Thommeyy » 2018.07.27. 16:12

Lehet spekulálni, de szilárd meggyőződésem, hogy idén nem nagyon fog senki jönni, főleg nem előre. Boa még kérdéses, max helyére jönne valaki, ha kp-ról távozik valaki, akkor meg nem vesznek oda mást. Ahogy már korábban is írtam, Robbery nyugdíjaztatásáig komoly/drága támadót nem fognak venni ez 100%. Nem hiába nyilatkozta Kalle és Uli is, hogy előbb-utóbb ki kell adni 100 milliót, de még nem most. Idén tulajdonképpen pozitív mérleggel állunk. Valószínűleg táptalajt készítenek elő egy nagy igazolásának, legalábbis ez lenne ésszerű ismerve a két fejest és a csavaros filozófiájukat.

Hogy ki lesz a nagy igazolás, arról lehet filózni. Hazard szerintem a Reálban fog kikötni hisz CR posztjára érkezne és a belőle kapott pénzből simán megvehetik, ez pedig megfelelő táptalajt ad a Chelseanek, hogy kifizesse Martialért a José által kért összeget még idén. A Reálnak sok opciója nincs, hisz ők abszolút top játékost akarnak igazolni erre a posztra, ebből pedig istenigazából 2 van: Hazard és Neymar. Csak kétlem hogy utóbbit elengedné a mágnás.
Volt még szó Baleről, ő jövőre már 30 éves lesz, sérülékeny is és tuti nem kerülne kevesebbe, mint 100 milla.
Én Dybalára mennék rá, tekintve a Juve eléggé felduzzasztotta a keretét, idővel valakitől meg fognak szabadulni. Az argentín 1-2-3 csatáros játékban is megválja a helyét és elég gólerős, pont amilyenre szükségünk van. Kérdés lesz-e az a pénz, amiért a juve elengedi és a fejesek hajlandóak lesznek-e kiadni annyit. Esetleg az adidas is besegíthet, hogy "házon belül maradjon", tekintve, Dybala szponzora.
Persze, ha valami ügyes trükk révén jövőre ingyen el tudják hozni Martialt, annak is örülnék...
Avatar
Thommeyy
 
Hozzászólások: 645
Csatlakozott: 2013.07.12. 10:18

Re: Te kit igazolnál?

HozzászólásSzerző: Elber83 » 2018.07.27. 16:21

Egy minőségi szélső szerintem is kellene!Csodálkozom,hogy Perisicet senki sem írtam a VB-n a horvátok egyik legjobbja volt.Nem tudom mennyi idős,vagy az Inter elengedné e,de szerintem nagyon jó játékos és nem kerül annyiba mint Hazard és társai!
Avatar
Elber83
 
Hozzászólások: 157
Csatlakozott: 2013.07.04. 19:51

Re: Te kit igazolnál?

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2018.07.27. 17:39

Hazard nem CR helyére menne a Realba, hiszen ő már középcsatárt játszott inkább, Hazard pedig szélső középpályás, aki irányítóként bevethető még. Vannak még azért topjátékosok, a Real nem tudom mit/kit akar, de a balgával nagyon nyalják egymást oda-vissza.

Dybala se lenne olcsóbb 100-nál szerintem, meg ő inkább középen lenne jó, mintsem a szélen. Nem tudom, de valahogy nem bízom az olasz igazolásokban sem. Túl nagy lutrinak tűnik, minimális arányban válnak be a Serie A klasszisai máshol.
Most hirtelen Salah és Verratti jut eszembe, bár igazából ők még nem akkora sztárként jöttek el onnan. Talán Cavani és Thiago Silva. Egyelőre Pogba is csalódás, Pastore vagy Lamela se ment semmire, nálunk is befürdött Benatia, anno Kaká, Cannavaro, Thuram, Zambrotta, Shevchenko, Crespo, Verón, Ibra stb..

Én azért erősen elgondolkodnék Werneren, ha nem jön össze Martial. Ezerszer inkább ő, mint Rebic vagy Pulisic. De ott van Sané, be lehetne lógatni Thiagot Pepnek, hátha ráharap. Brandt is szóba jöhetne.
Perisic egy érdekes felvetés, mert a VB-n valóban nagyon jó volt és állítólag az Interben is jó szezont futott. Viszont az a baj vele, hogy évek óta hullámzó a teljesítménye, ez jellemezte a Dortmund-Wolfsburg vonalon is. És már 29 éves, szóval jobb biztos nem lesz.
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1343
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

Re: Te kit igazolnál?

HozzászólásSzerző: speziale » 2018.07.27. 19:21

Igazából egy szó mint száz:
most hogy úgy néz ki, hogy Boa marad, igazából én 1 komoly igazolást várnék most, aki alapesetben Martial lenne.
Távozóknak pedig Thiago-t és Vidal-t gondolom. Ha pedig Rudyt sikerülne bevonni a Pavard üzletbe, hogy már idén jöjjön, az csak hab lenne a tortán.
Szerintem így "tökéletes" lenne a keret és a Coman-Gnabry-Martial 3-as hosszú-távon megoldhatná a támadó gondjainkat.
Avatar
speziale
 
Hozzászólások: 273
Csatlakozott: 2015.04.15. 22:59

Előző

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó