Szerző: pussybuvar » 2018.08.30. 20:57
Pont ezért kérdeztem, hogy a legrosszabb játékost vagy a legnagyobb csalódást keressük-e. Götze egyértelműen nem a legrosszabb játékos volt, aki itt megfordult, sőt az egyik legnagyobb igazolásunk volt. Vagyis lehetett volna. De szerintem sem volt annyira vészes, csak neki semmit nem néztek el.
Ha a legnagyobb csalódásokat vesszük górcső alá, akkor nálam talán Podolski vezet. Minden adott volt ahhoz, hogy itt kiteljesedjen, de valamiért nem jött össze. Nem is igazán használták jól az akkori edzői. Ez részben igaz Götzére is, ő mehet a 2. helyre. Dobogós még nálam Shaqiri, akiben hatalmas jövőt láttam, sajnos nem jött be.
De anno járt itt Frings is, akitől sokkal többet vártam anno. Szóba lehet hozni a nagy fiatal tehetségeket, akik semmire nem vitték, de ők azért eleve lutrik voltak. Ha mégis ki kéne emelni vkit, akkor egyértelműen Breno lenne az. De a Kurt-Weiser-Baumjohann-Petersen foagattal is jól befürödtünk. Remélem Sánches nem kerül ebbe a körbe.
De amúgy én többet vártam Klose-tól, Borowskitól, Tascitól vagy Tymoschuktól is. Aki még eszembe jut és számomra nagy csalódás volt, az Marcel Jansen. Vagy inkább úgy mondanám, hogy nagyon sajnáltam, hogy nem jött be neki az itteni projekt. Na meg Kirchhoff. Fránya sérülések.