Taktika, hadrend, felállás

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: szprajtboy » 2018.08.30. 19:16

Véder Nagyúr írta:nálam egyértelműen Götze. azért egy Karimitől vagy Braafhieldtől korántsem vártam annyit, mint a német Messitől


Szerintem Götze mikor egészséges volt és hagyták játszani kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Első szezonban több mint jó volt másodikban is simán hozta amit a többi támadó. Aztán jött a betegség éééés többit tudjuk.......whoscored-on is első szezonban 7.72-es értékelést kapott a bajnokságban ezzel a csapat 3. legjobb játékosa volt az adott évben. De ez csak szubjektív vélemény Götze ha nem szélső volt nagyon jól mozgott középen.
Avatar
szprajtboy
 
Hozzászólások: 67
Csatlakozott: 2017.04.09. 09:58

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2018.08.30. 20:57

Pont ezért kérdeztem, hogy a legrosszabb játékost vagy a legnagyobb csalódást keressük-e. Götze egyértelműen nem a legrosszabb játékos volt, aki itt megfordult, sőt az egyik legnagyobb igazolásunk volt. Vagyis lehetett volna. De szerintem sem volt annyira vészes, csak neki semmit nem néztek el.

Ha a legnagyobb csalódásokat vesszük górcső alá, akkor nálam talán Podolski vezet. Minden adott volt ahhoz, hogy itt kiteljesedjen, de valamiért nem jött össze. Nem is igazán használták jól az akkori edzői. Ez részben igaz Götzére is, ő mehet a 2. helyre. Dobogós még nálam Shaqiri, akiben hatalmas jövőt láttam, sajnos nem jött be.
De anno járt itt Frings is, akitől sokkal többet vártam anno. Szóba lehet hozni a nagy fiatal tehetségeket, akik semmire nem vitték, de ők azért eleve lutrik voltak. Ha mégis ki kéne emelni vkit, akkor egyértelműen Breno lenne az. De a Kurt-Weiser-Baumjohann-Petersen foagattal is jól befürödtünk. Remélem Sánches nem kerül ebbe a körbe.
De amúgy én többet vártam Klose-tól, Borowskitól, Tascitól vagy Tymoschuktól is. Aki még eszembe jut és számomra nagy csalódás volt, az Marcel Jansen. Vagy inkább úgy mondanám, hogy nagyon sajnáltam, hogy nem jött be neki az itteni projekt. Na meg Kirchhoff. Fránya sérülések.
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1496
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

Re: Taktika, hadrend, felállás

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.06.03. 21:11

Érdekes lesz a jövő év kezdete.

Hummels őszi teljesítménye pocsék volt, de ahogy tavasszal játszott, főleg az utóbbi meccseken. Nem biztos, hogy kiszabad rakni a kezdőből. Kovacnak nagyon jól kell rotálnia. Vele nem szabad hogy az legyen mint Boatenggel ameddig így teljesít.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 796
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Előző

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó