Jérôme Boateng

Re: Jérôme Boateng

HozzászólásSzerző: speziale » 2019.06.03. 07:40

Ezzel totál egyet értek...

Ennek a Boa nyilatkozatnak leginkább olyan "árulkodós" szaga van: "tudom, hogy bunkón viselkedtem a csapattal és csapattársaimmal szemben...de rohanok "árulkodni" a médiának, hogy nem velem van a gond..."

Azért az meglehetősen erős kijelentés Uli részéről, hogy ő egy idegen test...ilyet nem mond csak úgy egy klubvezető...
Avatar
speziale
 
Hozzászólások: 468
Csatlakozott: 2015.04.15. 22:59

Re: Jérôme Boateng

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2019.06.03. 16:01

Azért azt is vegyük számításba, hogy ha tényleg átverték és/vagy úgy érzi, méltatlanul bántak vele, akkor nem egyszerű jópofizni meg vigyorogva ünnepelni. Főképp azért nem, mert tehet mindenki úgy, mintha minden frankó lenne, csak ha veled meg csúnyán kicsesztek, akkor ez a látszat kifejezetten idegőrlő. Anno pl. Gomez se nagyon ünnepelt a triplázás után.
Annyiból tisztelem, hogy nem játssza meg magát és adja elő, hogy milyen ragyogóan érzi magát. Manapság nagy divat lett, hogy mindenki színészkedik. Szerintem nem volt bunkó, nem csinált semmi rosszat, egyszerűen nem ünnepelt olyan intenzitással.

A másik, hogy elkezdhetett volna már korábban is hisztizni, amivel komolyabb feszkót keltett volna az öltözőn belül és kívül is, amikor arra nagyon nem volt szükség. Olyat is láttunk már, hogy egy távozni akaró játékos nem hajlandó edzeni, leülni a padra, beállni, amikor kéne.
Nem azt mondom, nem kell kitüntetni csak azért, mert nem viselkedik kifejezetten tahón, ugyanakkor a mai futballvilágban ez számomra szimpatikus. Ahogyan az is, hogy még jelenleg se arról beszél, hogy márpedig távozni akar és engedjék el, nem követelőzik, hanem akár még a maradását is el tudja képzelni.
Pedig azért annyira nem kutyaütő, hogy sehova ne kelljen és ránk legyen utalva. Ill. ha csak azért mondaná, hogy ne legyen muszáj elmenni, amikor itt is jól kereshet a "semmiért", akkor eleve nem idegesítené, hogy kegyvesztett lett.
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

Re: Jérôme Boateng

HozzászólásSzerző: FERWIN » 2019.06.04. 19:28

Boatenget kedveltem mindig is, viszont idén nem teljesített profihoz méltóan. Igen, ők is emberek, de profik is , ezért többet vártam volna el tőle
Kép
Ha valamiröl tudod, hogy az segíthet a másikon, akkor azt kötelességed el is mondani!
Avatar
FERWIN
 
Hozzászólások: 2593
Csatlakozott: 2013.06.23. 23:45
Tartózkodási hely: Szabadka

Re: Jérôme Boateng

HozzászólásSzerző: Kontár Béla » 2019.06.09. 01:07

Boateng kapcsán is a fekete fehér látásmód előjön. Gyerekek megsértették, "átverték". Erősen gyanús, hogy így volt. Tette a dolgát, mint profi. Ettől még, ha nem is szimpi, amit az ünneplések során tett vagy nem tett, érthető, és biztos vagyok benne, hogy, akiktől el kellett búcsúznia megtette. Uli megint, durván nyilatkozott. Én, azt gondolom egy ideje valóban gyengébb a teljesítménye. Tényleg celebkedik, de összességében tényleg a padon ülve sem bomlasztott (kifele nem látszott), itt most megmutatta a végén, hogy vannak problémái. Azért nem kell álszenteskedni sem. Ha nagy család, akkor Uli, és az edző is "megsértette" Őt, és habár nem két kifliért van/volt a csapatnál (ráadásul a távozását sem követelte most), úgy érzem talán egy jogos érzékeltetése volt a vezetőség felé, hogy most Ő nem boldog, a csapattársak felé nem feltétlen, ezért meg tudom róni, de mint mondtam biztos vagyok benne, hogy a maga módján korrekt módon búcsúzott. Én is azt mondom el kellene adni Őt, főleg, hogy csere szerepben nem gondolkozik ( ha elfogadná megtartanám).
Avatar
Kontár Béla
 
Hozzászólások: 2398
Csatlakozott: 2013.06.23. 23:18

Előző

Vissza: JÁTÉKOSOK, Edzők, VezetőkKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó