Átigazolási hírek

Marca: James el akarja hagyni a Bayernt



A kolumbiai közönségkedvenc a jelenlegi állás szerint nem maradna Münchenben.

A spanyol Marca információi szerint a kolumbiai játékos világossá tette a Bayern számára, hogy nyáron elhagyná a csapatot.

James már mondta a Münchennek, hogy a következő szezont nem a Bayernben szeretné folytatni. Igaz, bárhogyan is gondolja a játékos, a megállapodás értelmében mindig a csapaté az utolsó szó. Ha a bajorok a kivásárlási opciót választják, és kifizetik a 42 millió eurót a Real Madridnak június 15-ig, akkor a kolumbiainak maradnia kell.

James távozni akarásában több tényező is szerepet játszhat.

Ezek közül az egyik legfontosabb lehet a rossz kapcsolata Niko Kovaccsal, az edző nem is játszatja sűrűn a játékost. A karácsony utáni visszatérést követően eddig mindkét meccsen csak csereként szállt be a játékba. A nélkülözése az első mérkőzésen még érthető volt, mivel nemrég tért vissza a sérüléséből, viszont akárhogyan is nézzük, a hazai, Stuttgart elleni meccsen való kihagyását egy újabb csalódásként élhette meg a játékos.

A kolumbiai és a Bayern döntésében a tavaszi idény alakulása, illetve Niko Kovac esetleges jövője is komoly szerepet játszhat.



Marca: James el akarja hagyni a Bayernt
1 hozzászólás

1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top