Átigazolási hírek

Hudson-Odoi súlyosan megsérült – most kell lecsapni rá?!



A Bayern egyik legfőbb nyári célpontja, Callum Hudson-Odoi súlyos sérülést, Achilles-ín-szakadást szenvedett a Burnley elleni, 2-2-re végződő hétfő esti mérkőzésen.

Odoi szerződése 2020 nyaráig szól és a Chelsea átigazolási tilalma miatt a londoniak nem eladóvá nyilvánították ki a 18 éves szupertehetséget. Az angol válogatottban is bemutatkozó szélső korábban elmondta, nem akarja meghosszabbítani a kontraktusát, így jövő nyáron ingyen igazolhatóvá válik. Callum hiába teljesített jól, Maurizio Sarri továbbra is mellékszereplőként kezelte őt.




Mivel Hudson-Odoi körülbelül, vagy kicsit több mint fél évre dőlt ki, és a korábbiak szerint hosszabbítani sem akar, a Bayern talán mégis meggyőzhezi a londoniakat a játékos értékesítéséről. Mint ismert, a 80 milliós Lucas Hernandezt szintén sérülten szerezte meg a Rekordbajnok, igaz ő a szezon kezdetére állítólag már bevethető állapotban lesz.

Odoi már télen érkezett volna, a Bayern is nyíltan akarta őt – akkor a Chelsea a Bayern gyengébb, kb 37 milliós ajánlata és agresszív taktikája miatt hiúsult meg az üzlet. Ha áll még a felek hosszabb távú elképzelése, a Bayern nem biztos, hogy sérülése miatt Londonban hagyja őt, vagy nem próbálkozik meg újra a célpontja megszerzésével.

Ezt a nézőpontot erősítheti Hasan Salihamidzic januári nyilatkozata is, amely egyértelműen hosszútávú projektként tekint az angol játékosra. 

„Ő egy nagyon érdekes játékos, akit feltétlenül meg akarunk szerezni. Megvannak a kvalitásai, amelyek passzolnak a játékstílusunkhoz. Cselezőképes, trükkös, nagy lendülettel tör a kapu felé. Ő egy olyan fiatal játékos, akiben megvan a potenciál a továbbfejlődésre. Jól illene az arculatunkhoz”

Hudson-Odoi súlyosan megsérült – most kell lecsapni rá?!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top