Vezetőség és stáb

Kovac akarja Christoph Daum fiát

Christoph Daum, korábbi profijátékos és edző a Sport1-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy Niko Kovac érdeklődik a 32 éves fia iránt. Marcel Daum jelenleg a Leverkusen videóelemzője.

„Meg tudom erősíteni az érdeklődést. Ez a felkérés a fiam és Niko közötti sikeres frankfurti együttműködés által jött létre, ott ismerte meg a kvalitásait.” – nyilatkozta a 2000-res évek elején kokainfogyasztással és birtoklással vádolt Daum.

Marcel a Frankfurtnál sokáig videóelemzéssel foglalkozott, később megfigyelési feladatokat kapott. „Amikor Niko Münchenbe jött, Marcel pozíciója jól be volt töltve és a testvérén kívül senki új nem jöhetett a klubhoz.” – nyilatkozta Christoph. Mivel Kovac nem tudta őt megszerezni, Daum 2018 nyarán a Leverkusenhez írt alá – és ez itt a legnagyobb bökkenő.

Marcel Daum a nagyfőnök Rudi Völler és az egykori Bayer és Bayern-utánpótlásedző Heiko Herrlich társaságában.



„Ha élő szerződése van, akkor tulajdonképpen csak a Bayer Leverkusen és Rudi Völler beleegyezésével jöhet létre a váltás. Rudi Völler az egyik legfontosabb újoncként üdvözölte őt a klubnál. Szaktudásával és emberségével a legrövidebb idő alatt érdemelte ki a bizalmat és a tiszteletet. Azt hiszem, hogy leverkuseni oldalról nem állnak készen felmondani a szerződését. Marcel is nagyon jól érzi magát Leverkusenben és továbbra is sikeres munkát fog végezni.” – folytatta Christoph Daum.

Ha már stáb: A Bayern a távozó Peter Hermann helyére Hansi Flicket nézte ki, a sportvezetés és Niko Kovac is meg van győződve a képességeiről. Joachim Löw egykori asszisztense egyelőre még nem ígérte el magát a müncheniekhez.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top