Átigazolási hírek

TZ: Neppe találkozott Havertz ügynökével



Rudi Völlernél már puhatolózott, most Kai Havertzet akarja meggyőzni a Bayern – a német Rekordbajnoknak nagyon jó esélyei vannak arra, hogy megszerezze az év játékosának megválasztott 20 éves középpályást – de nem 2019-ben.

Ha a Leverkusen nem is akarja még elengedni őt, a Bayern már intenzíven dolgozik azon, hogy Havertz mindenképp a müncheniek mellett tegye le a voksát. A bajorok képviseletében a 32 éves Marco Neppe megfigyelési vezető Mainzban, az észtek elleni meccs előtt találkozott Hannes Winter ügynökkel, aki Serge Gnabryt is képviseli – „elsősorban” róla beszéltek, de fű alatt Havertz jövőbeli szerepéről is szó esett – írja a TZ.




Mint ismert, korábban Rummenigge is rákérdezett Völlernél, hogyan terveznek Haverzzel Leverkusenben – Völler és a felügyelőbizottság eldöntötte, hogy Kai a következő szezonban is a jelenlegi csapatának a tagja lesz – erősítette meg Kalle, aki nem rejti véka alá, hogy komolyan érdeklődnek a szezon összes bajnokiján pályára lépő, 17 gólt szerző középpályás iránt, de nem tud előre ígérgetni vele kapcsolatban.

Havertz szerződése 2022-ig szól, a piaci árát pedig legalább 100 millió euróra taksálják. Tulajdonképpen minden komoly csapat érdeklődik iránta. A Bayern mellett elsősorban a Barcát és az angol csapatokat említik.

TZ: Neppe találkozott Havertz ügynökével
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top