Egyéb

A Bayern játékosai megkezdték a felkészülést



A Bayern München keretének elérhető tagjai megkezdték a felkészülést az új, 2019/20-as szezonra. Bemutatkoztak az edzői stáb új tagjai, valamint az idén vásárolt játékosok egyike is.

40 nappal az utolsó – Lindau elleni – barátságos meccs után a Säbener utcán tartózkodó focisták nekivágtak az előszezonnak. Manuel Neuer, Thomas Müller, Thiago, Jérôme Boateng, Javi Martínez, Corentin Tolisso, Renato Sanches, Christian Früchtl és Fiete Arp egy rövid, Niko Kovac, valamint segédezői, Robert Kovac és Hansi Flick által elmondott köszöntő után kezdték meg a kemény munkát.

Mint minden évben, most is a teljesítménymérő tesztekkel kezdtek az edzőközpontban, melyet ezúttal Prof. Dr. Holger Broich felügyelt. A játékosok futási sebességét, kitartóerejét, ugróerejét és erőnlétét mérték le a szakértők. Az etapon megjelent Hermann Gerland is a Bayern akadémiájának sportigazgatója és ő is személyesen köszöntötte az ismerős és újonc arcokat.

Öt órakor aztán a gyepre is kifutottak Müller és társai, ahol több mint 1000 szurkoló előtt tartották meg az első edzést is a Säbeneren – egy kis rondózás után szűk és pályanagyságnyi területen a passzjátékot gyakorolták a srácok. Nem sokkal azelőtt mutatták egyébként be a Bayern egyik új szerzeményét, Lucas Hernandezt, aki sérülése miatt még nem edzhetett új csapatársaival.

Ezen a héten számos edzésgyakorlatot vezényel le Niko Kovac – kedden Fiete Arp és Niko Kovac, míg pénteken Benjamin Pavard és Hasan Salihamidzic áll a sajtó rendelkezésére,  mielőtt a csapat hétfőn az Egyesült Államokba utazik. A lefixált programlista itt érhető el.

A Bayern játékosai megkezdték a felkészülést
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top