Vezetőség és stáb

Rummenigge: Kovac és Flick jól megérti, kiegészíti egymást



Rummenigge a Rocával kapcsolatos híreken kívül beszélt még a csapatot érintő átigazolásokról.

„Nem szeretnék helyzetjelentést adni. Ahogyan azt Toni Kroos is elmondta, nagyszerű csapatunk, jól összeállított keretünk van. Ettől függetlenül egy-két átigazolást meg akarunk valósítani. Renato Sanches mindenképp maradni fog, nagyon értékes játékos, kivételes tehetség. Egy csésze kávé mellett elmondtam neki: Fiúból férfivá érettél. Ami Boatenget illeti: Jó lépést tett, úgy hiszem a csapaton belül is pozitív volt, pluszpontokat gyűjtött.”

A játékosok fejlődéséről:

„Lewandowski esetében az a benyomása az embernek, hogy megtanulta ismerni, becsülni és szeretni az FC Bayernt. Ő egy személyiség. Ki kell várni, mivé fejlődik Hernandez, illetve Süle is. Utóbbi képes a következő lépés megtételére és arra, hogy a védelem vezérévé váljon.”



Fiúból férfivá érett az egykori Golden Boy

Kovacról:

Szeretnék neki és Hansi Flicknek köszönetet mondani, abszolút elégedettek lehetünk a túrával. Nagyon jól teljesítette az elvárásokat. Az a benyomásom, hogy Kovac és Flick jól megérti és kiegészíti egymást. Komoly segítség lesz Kovacnak, akinek nem mindig volt öröm és móka itt. A novemberi fázist közösen éltük túl és egy dühös végjátékban még a duplázók is lettünk.

A média teljesítményéről:

Nem mindig volt nyugtalan a kapcsolatunk, de az itt tapasztalt munkájuk professzionális és szimpatikus volt. Ezért szeretnék köszönetet mondani. Minden csodálatosan klappolt – nagyon komolyan csinálták.

Jörg Wacker, a nemzetköziesedésért felelős vezető is szép szavakkal zárta az amerikai túrát:

A túra látványos volt a pályán és azon kívül is. Volt 11 edzésgyakorlatunk, 15 médiaeseményünk. Mindenki szuperul teljesített. A túra egy tükörképe volt az elmúlt öt évnek – ki akartuk építeni az FC Bayern márkát. Elértünk pár dolgot.

Rummenigge: Kovac és Flick jól megérti, kiegészíti egymást
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top