Átigazolási hírek

Sport Bild: A Bayern radarján is ott van Haaland



Szoboszlai csapattársa iránt fél Európa érdeklődik.



A Sport Bildes Christian Falk információi szerint a Bayern is figyeli a tíz ligameccsen 12 gólt szerző és hatot előkészítő Erling Braut Haalandot, a Red Bull Salzburg 19 éves norvég támadóját. Szoboszlai csapattársa mindemellett három BL-meccsen további hat gólt szerzett már idén. 

Sajtóinformációk szerint legalább 20 klub radarján van ott a játékos, köztük a Bayernén is – erősítette meg Falky, ugyanis szerinte a bajorok „egész közelről” figyelik a játékos fejlődését. Ráadásul a Bayern Campus vezetője, a Red Bull egykori sportkoordinátora Jochen Sauer is kiváló kapcsolatokat ápol az osztrákokkal. Falk szerint nem voltak még konkrét megbeszélések, de a klubnál továbbra is kihagyott ziccernek tartják, hogy Reschke alatt, lehetőségük ellenére nem igazolták le Manét és Upamecanot a salzburgiaktól.

Haaland szerződése 2023-ig szól és természetesen nem lesz olcsó mulatság a kivásárlása – elsődleges favoritnak állítólag a Manchester United számít, ugyanis a Leedsben született játékos álma a Premier League szereplés lehet. Szoboszlai iránt is a PL-ből van komoly érdeklődő, az Arsenal állítólag akár már télen ajánlatot tehet érte a szomszédoknak.




Sport Bild: A Bayern radarján is ott van Haaland
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top