Egyéb

2029-ig hosszabbított a Bayern és az AUDI – 500 milliót rakhat zsebre a Rekordbajnok



A Bayern München bejelentette, hogy folytatják a klub résztulajdonosával, az Audival való 17 éve tartó partneri egyezséget – a klub és az autógyártó az eddigi, 2025-ig szóló szerződést négy évvel, 2029-ig hosszabbították meg – természetesen javított kondíciókkal.



A BILD információi szerint ezzel összesen 500, azaz évente 50 millió euró folyik be a klub számlájára, ami 15 millióval több a 2025-ig szóló kontraktusban szereplő összegnél, igaz a korábbi pletykák még egymillárd eurós ajánlattételről szóltak. A megállapodás szerint a Bayern játékosai 2020-ban a gyártó elektromos autójával, az Audi e-tronnal fog közlekedni.

Rummenigge: Nagyon örülök a partnerünkkel, az Audival való idő előtti hosszabbításnak. Az FC Bayern számára ez a szerződés egy fontos stratégiai lépés a jövőre tekintve. Az FC Bayern és az Audi már több, mint másfél évtizede bizalmi kapcsolatban áll egymással.

Egy évvel ezelőtt még úgy tűnt, hogy a BMW átveheti az Audi szerepét, állítólag 800 millió eurót fizettek volna 10 évre, ám az ingolstadtiak nem akartak kilépni a 2025-ig szóló szerződésből és BMW-közeli források szerint a bizalom hiánya miatt sem lett semmi az ügyből.



2029-ig hosszabbított a Bayern és az AUDI – 500 milliót rakhat zsebre a Rekordbajnok
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top