Átigazolási hírek

Ezért bontotta fel Singh kölcsönszerződését a Bayern és a Nürnberg



Ahogyan arról a közösségi oldalainkon beszámoltunk, a Bayern és a Nürnberg felbontotta Sarpreet Singh kölcsönszerződését, így a 21 éves új-zélandi válogatott-játékos azonnali hatállyal visszatért Münchenbe.

„A Bayernnel és Sarpreettal arra jutottunk, hogy mindenki számára ez a helyes megoldás.” – nyilatkozta Dieter Hecking, a Nürnberg sportelnöke.

Az indiai gyökerekkel rendelkező támadó középpályás számára nem sikerült az áttörés, bár volt lehetősége a bizonyításra: 12 meccsen összesen 518 perc lehetőséget kapott, de kanadai pont nélkül zárta a nürnbergi időszakát. 2021-ben egymás után négyszer volt kezdő, de állítólag a másodosztály iramával is meggyűltek a problémái.

A BILD információi szerint a kölcsönszerződés felbontásával kapcsolatos első lépéseket Singh tette meg: introvertált személyiségként nem igazán ápolta a kapcsolatot a csapattársaival, nem érezte jól magát az Uli kolbászgyárának (már a fia, Florian kezeli) is otthont adó bajor városban.

A Nürnberg nem szerepel túl jól a másodosztályban, jelenleg 18 meccsen 25 pontot szerezve csak a 14.-ek. Christian Früchtl, a Bayern másik kölcsönjátékosa egyetlen percet sem védett még a frankoknál.

Singh egy két héttel ezelőtti, Goal-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy nyáron egy stabil helyért akar küzdeni a Bayernnél.

Ezért bontotta fel Singh kölcsönszerződését a Bayern és a Nürnberg
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top