Átigazolási hírek

Hainer: Nem szükséges további drága transzfereket ejteni

Herbert Hainer beharangozója szerint nem kell nagy kiadásokra számítani nyáron a Bayern Münchennél. A bajorok elnöke a BILD podcast-műsorában beszélt az előzetes tervekről, kérdezték Hakimiről is.

„A sportszakmai vezetésünk azon dolgozik, hogy abszolút versenyképes csapatunk legyen. Kiegészítjük a keretet, de nem eszközölünk drága transzfereket. Hihetetlenül erős, fiatal és óriási potenciállal rendelkező csapatunk van. Tehát nem aggódom, ezért nem szükséges további drága igazolásokat ejteni.”

Hainer természetesen ismét kiemelte a korona miatti pénzkiesések jelentőségét. Több, mint egy éve nem jelenhettek meg szurkolók a stadionban.

„Természetesen a legjobb keretet akarjuk, de a realitás szerint ezt meg is kell fizetnie az embernek. Nem titok, hogy a Bayernt is keményen érintette a korona, ez befolyással van a mi költségvetésünkre is. 2020 márciusa óta 150 millió eurós hiányunk keletkezett.”



Hivatalos: Bryan Zaragoza a Bayern játékosa
Hivatalos: A Bayern leigazolta a 16 éves Kusi-Asarét
Hivatalos: Sacha Boey a Bayern játékosa
Hivatalos: Eric Dier a Bayern játékosa
Hivatalos: Szerződtettük Bryan Zaragozát, aki jövőre csatlakozik
Hivatalos: Nestory Irankunda 2024 nyarától a Bayern játékosa lesz
Itt az átigazolási mérleg: így zártuk a nyarat!
Hivatalos: Gravenberch a Liverpoolban folytatja
Hivatalos: Paul Wanner kölcsönben az Elversberghez igazolt
Hivatalos: Pavard az Interhez igazolt
Hivatalos: Gabriel Vidović kölcsönben a Dinamo Zagrebhez igazolt
Hivatalos: Daniel Peretz 2028-ig írt alá Münchenben

 

A Bayern München és a klub felügyelőbizottságának elnöke szerint nem lesz egyszerű feladatuk – Upamecanoért és Nagelsmannért több, mint 60 millió eurót fizettek már ki a Lipcsének, emellett Omar Richards ingyenes érkezése is várható. Szóba hozták a csapattal az Inter 22 éves játékosát, Achraf Hakimit is.

„Természetesen örülök, ha remek játékosokat hoznak szóba a Bayernnel és ha úgy van, szívesen is igazolnának hozzánk. Ez is mutatja, hogy hihetetlenül jó nevünk van a futballvilágban. De ahogy hallom, rengeteg pénzbe kerülne.”

Ami biztos, hogy Alaba, Boateng és Martínez fizetése felszabadul, az új edző érkezése miatt viszont a többiek jövője még kérdéses – Tolisso valószínűleg távozhat, de a kölcsönben szereplő Cuisance, Fein, Zirkzee és Richards sorsa még nem tisztázott.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top