Egyéb

Bild: Roca Sabitzerrel küzdhet a lehetőségekért, Cuisance télen távozhat

A Bayern München 22 esztendős középpályása, Michael Cuisance a téli átigazolási ablakban távozhat.

A Bayern már nyáron el akarta adni 2019-ben szerződtetett játékosát, Michael Cuisance-t, ám vevők hiányában nem sikerült a klub terve – írja a Bild. A lap szerint a játékos helyzete a klubon belül egyértelmű: szinte biztos, hogy nem tudja magát beverekedni a kezdőért folytatott harcba.

Cuisance a tavalyi idényt kölcsönben a Marseille-ben töltötte és összesen 30 tétmeccsen lépett pályára. Két év alatt a Bayern mezét 12 alkalommal ölthette magára – legutóbb az idei szezonban jegyzett egyetlen mérkőzésén, a Bremer elleni DFB-kupa-meccsen, ahol gólt szerzett és gólpasszt is adott egy félidőnyi játék alatt.



Bayern Munich's Marc Roca is looking forward to fresh start under Julian  Nagelsmann and competing with Joshua Kimmich and Leon Goretzka - Bavarian  Football Works

Marc Roca helyzete viszont teljesen más. A spanyol nagyon keményen dolgozott a nyáron, de sérülést szenvedett. Most, hogy visszaért, a Bild szerint még mindig a legfontosabb célja, hogy bekerüljön a Bayern kezdőjébe. Most viszont, Sabitzer érkezésével új vetélytársat kapott posztjáért.

A tavaly nyáron érkezett 24 esztendős középpályás ebben a szezonban még nem kapott lehetőséget Nagelsmanntól.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top