Adventi naptár

Adventi Naptár #3 – Thiago gólja a Juventus ellen



Idén decemberben minden este nyolckor nosztalgiázunk egy kicsit veletek és egészen szentestéig naponta visszaemlékszünk egy-egy ikonikus Bayern-gólra.

Thiagóóól! Talán nem is gondolnátok, hogy az apró középpályás emellett a találat mellett még 30-at vágott a Bayern vörös mezében. A 2015/2016-os idényben csak egy gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, de azt a legjobbkor: egy nagyon fontos Juventus elleni nyolcaddöntő-visszavágó végjátékában.

A párharc első meccsén a Bayern egy kétgólos vezetést herdált el az Allianz Stadionban – így hívják ugyanis a Juve otthonát. Az Arenában rendezett visszavágón 28 perc alatt pedig már kettővel mentek a torinóiak. Viszont az sem volt kis dolog, ahogyan előbb Lewandowski szépített a 73. percben, majd Müller a rendes játékidő hosszabbításának első percében a kétszer tizenöt perces extrára mentett egyenlítő góljával.

A hosszabbítás második félidejében jött Thiago: Müller készítette le neki a labdát, a spanyol pedig szinte estében gurította el a játékszert a kiválló Buffon mellett. Ez a gól nyerte meg végül a meccset, de slusszpoénként még betalált Coman is, aki akkor az olaszok kölcsönjátékosaként játszott Münchenben.

Adventi Naptár #3 – Thiago gólja a Juventus ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top