Bundesliga

Pep: Ha kikapunk, az az én hibám

A Bayern edzője a Hoffenheim elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatót.

pephof

Hörwick:

Wohlfahrtról: Kifejezetten sajnáljuk. Szeretnénk Dr. Müller-Wohlfahrtnak és csapatának az elmúlt években nyújtott munkáját megköszönni. Nagyon a szívünkhöz nőtt – ezért még inkább sajnáljuk a döntését.

Guardiola:

Müller-Wohlfahrt lemondásáról: Tiszteletben tartom őt és a döntését. Ez az ő döntése volt. Ez minden.

A következő meccsek kilátásairól: Természetesen nehéz a Portoban elszenvedett 3-1-es vereség után, de mindent megteszünk azért, hogy bejussunk az elődöntőbe.

A Porto elleni vereségről: Pep miatt kaptunk ki. Én vagyok az edző, tehát én vagyok a felelős a vereségért. Ha kikapunk, az az én hibám. Kedden újabb esélyünk lesz, megpróbálunk győzni. Most viszont a hétvégi mérkőzésre koncentrálunk.

A Bayern sok sérültjéről: Csak 13-14 játékosunk van, ők az én hőseim, mert minden probléma és sérült ellenére 3-4 naponta játszanak. Erősek vagyunk ezekkel a játékosokkal, de nem lehet mindig győzni, néha ki is kaphatnak. Megfelelő döntést hoztam, amikor ide érkeztem, hogy a Bayern München vezetőedzője legyek.




A Hoffenheim elleni mérkőzésről: Még nem a Porto elleni visszavágó jár a fejemben, jelenleg csak a Hoffenheimre gondolok. A jelenlévő játékosokkal akarok küzdeni, de természetesen kikaphatunk. A doktor nem felelős a sérültekért. A sérült az sérült. Nincs idő sajnálkozni. A sérült játékoskkal is kikaphattunk volna Portóban. Két éven belül 13 operációnk és sok izomproblémánk volt, természetesen így nehéz.

Lahmról: Philipp Lahm vírusos gyomorrontás miatt kidőlt, holnap sem lesz velünk.

Franck Ribéryről: Nem lép pályára Hoffenheimben, mert sérült. Nem tudom, hogy keddre készen áll-e. Franck úgy küzd, mint egy állat azért, hogy a sérülését követően visszatérhessen.

A reális helyzetről: Nem szabad azt hinnünk, hogy a Bajnokok Ligájában minden mérkőzést 3-0-ra megnyerünk, legalábbis a jelenlegi helyzetünkben. Ez őrültség lenne. A legjobbat kell kihoznunk. Nincs idő sajnálkozni.

Az egyéni hibákról: Dante a hősöm. Nincs játékos, aki nem vét hibát. Én is hibázok, ők is hibáznak.

A személyes jövőjéről: Nagyon elégedett vagyok a játékosokkal. Az elkövetkezendő évben is maradni akarok.

A személyi helyzetről és a télen elengedett játékosok értelméről: Shaqiri nem akart itt maradni. Ha valaki boldogtalan, el kell hagynia a csapatot. A Donetsk meccs előtt Martínezen kívül mindenki fitt volt. Ezt követően azt gondoltam, hogy most valóban bárki ellen pályára léphetünk.

A Benatia sérülését követő gúnyos tapsáról: Semmi köze Müller-Wohlfahrthoz. Ha Benatia sérült, akkor az. Csalódott voltam ebben a szituációban, mert szükségünk van Benatiára.

Schweinstegerről: Nem hiszem, hogy a Hoffenheim ellen játszhat. Nyolc napja az ágyat nyomja, tehát nem, nem tart velünk.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top