Interjúk és nyilatkozatok

Uli Hoeneß: Choupo ügynöke olykor-olykor oda akar rakni még egy 0-át a számok végére



A Bayern egykori legendás vezetője a SPORT1 Doppelpass nevű műsorában beszélt a klub körüli témákról.

Nagyon szeretjük Uli doppelpassos nyilatkozatait, hiszen mindig igyekszik arra, hogy valamivel vicces mondattal beszínezze és ez most se történt másképp. Mutatjuk, a 71 éves üzletember miről beszélt a tegnapi nap folyamán!



A szezon céljairól: 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ennek az idénynek is a Bayern lesz a német bajnoka. Minden, ami emellé jön, nem számít számomra.

Yann Sommer megszerzéséről: Szerintem különös dolog, hogy június problémájáról januárban beszélnek. Fontos volt, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást a következő hat hónapra. Yann Sommer megfelelő megoldás jelenleg. Minden más Nübellel és Ulreichhel kapcsolatban akkor derül ki, ha többet tudunk meg Manuel állapotáról. A Bayern boldog, hogy egy olyan kapusa van, mint Yann Sommer. Türelmet kérek.

Manuel Neuer balesetéről és arról, hogy pénzbüntetéssel kéne-e sújtani őt: Tudja, hogy hibázott. Az életben bármi megtörténhet. Baleset volt. Nem szabad elfelejtenünk, mit is tett ő a Bayern Münchenért. A klub sikere annak a ténynek is betudható, hogy a problémákat nagyon humánusan és társadalmilag oldjuk meg. Egy vagy két millió nem számít. Az emberek fontosabbak, mint a pénz.



FC Bayern LIVE: Uli Hoeneß zu Gast im Doppelpass

Nem kedveli Csupó ügynökét, ez biztos.

Arról, hogy Sepp Maier szerint inkább egy fiatal kapusnak kellett volna lehetőséget adni: Nagyra tartom Seppet, nagy barátja Manuel Neuernek és meg szeretné védeni. Viszont a gazdasági helyzetünk azt parancsolta, hogy végül így döntsünk. Seppnek meg kell értenie, hogy ez a helyes döntés. Ennek semmi köze az akadémiánkhoz. Egy 18 éves játékos nem lehet opció olyan mérkőzéseken, mint a PSG elleni.

A Choupo-Motinggal folytatott tárgyalásokról: Nem veszek részt az ilyen ügyekben, de tudom, hogy komoly érdeklődést mutatunk a szerződéshosszabbítás felé. Ami nem olyan könnyű, ha az asztal másik oldalán Roger Wittmann (a játékos ügynöke) ül.

Ő híres arról, hogy olykor-olykor elszámolja magát, amikor a milliókról tárgyalunk vele.

Harry Kane-ről, mint Bayern-célpont: Egészen rendkívüli játékos, de ő egy olyan polcon van, amit nem hiszem, hogy a Bayern akarna és képes lenne kifizetni.

Uli Hoeneß: Choupo ügynöke olykor-olykor oda akar rakni még egy 0-át a számok végére
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top