Bajnokok Ligája

„Talán a legkeményebb ellenfelet kaptuk” | Reakciók a BL-sorsolás után



A Manchester City lesz a Bayern München ellenfele az április közepi Bajnokok Ligája-negyeddöntőben. Mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a klub háza táján!

Előbb Manchesterben játszik, majd az Allianz Arenában mérkőzik meg a Pep Guardiola vezette City ellen a Bayern a BL legjobb nyolcas mezőnyében. Mint ahogyan az lenni szokott, többen is reagáltak a sorsolás után.

A City lesz a Bayern ellenfele a BL negyeddöntőjében!



Thomas Müller az Instagramon és a klubnak adott nyilatkozatában: Jó rég volt már, amikor Pep elköszönt tőlünk, most pedig azóta először találkozik a korábbi csapatával. Mi már nagyon várjuk a meccseket és örülünk annak, hogy a visszavágó Münchenben lesz. A Manchester City nagyon stabil teljesítményt nyújt évek óta.

Joshua Kimmich: Az egyik legnehezebb sorsolás a miénk. Ettől függetlenül magabiztosak vagyunk, én pedig személy szerint örülök annak, hogy ilyen sok idő után játszhatok Pep Guardiola ellen. Minden focikedvelő várja ezeket a mérkőzéseket. A Citynek elképesztő labdarúgói vannak, akik egy kiváló trénerrel és egy szuper taktikával egészülnek ki. Évek óta a legmagasabb szinten szerepelnek. De mi is megmutattuk már, hogy jól dolgozunk együtt és nekünk is egy kitűnő edzőnk van.

Leon Goretzka: Szerencséről nem beszélhetünk a sorsolásunk esetében. De így is van benne pozitívum: ez az ág az igazi bajnokoké lehet, mi pedig ilyenek akarunk lenni. A City játékosai már egy jó ideje együtt játszanak, illetve pontosan tudják, mi a dolguk a pályán. Technikásak, jól helyezkednek.



Bayern Munich v Manchester City - Mirror Online

Julian Nagelsmann a sajtótájékoztatóján: Az edzői stábbal közösen néztük a sorsolást. Jó, nagy kihívásnak számító párharcunk lesz. Kemény ellenfelet kapunk, de nyerni akarunk. Ha a szezon végén behúzzuk a trófeát, senki sem mondhatja, hogy szerencsések voltunk. Az idény során meg tudtunk verni nagy együtteseket, az Intert, a Barcelonát és a PSG-t is. A mi águnkon várható elődöntő is érdekes lehet. Tavaly a Real Madridnak volt hasonló útja a döntőig.

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója: Szeretem, ha jó csapatok ellen játszunk. A srácok nagyon fókuszáltak. Ez egy toppárharc. Kemény, talán a legkeményebb ellenfelet kaptuk. Ez is egy döntő. A Paris után egy újabb hatalmas kvalitású együttessel játszunk. A City nagyon meggyőzően jutott tovább a Lipcse ellen. Guardiolával is újra találkozunk. Haaland a világ egyik legjobb csatára, viszont a PSG ellen jól védekeztünk. Az is igaz, hogy a Citynek talán még jobban is megy, mint nekünk.

Oliver Kahn, a Bayern vezérigazgatója: A mi szurkolóink és a világ összes focidrukkere várhatja ezt a párharcot. A Manchester City egy abszolút topcsapat, mi viszont az FC Bayern München vagyunk. Készen kell állnunk és készen is fogunk állni erre az óriási ellenfélre. Pep Guardiola és Erling Haaland személyében két Bundesliga-ismerőssel is összefutunk. Ha meg akarod nyerni ezt a sorozatot, le kell győznöd a legjobbakat. Ez most az előttünk álló kihívás. Boldogan tekintünk rá.

„Talán a legkeményebb ellenfelet kaptuk” | Reakciók a BL-sorsolás után
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: A City lesz a Bayern ellenfele a BL negyeddöntőjében!

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top