Hivatalos

Hivatalos: Thomas Tuchel a Bayern új edzője



A Bayern München hivatalosan is bejelentette, hogy Julian Nagelsmann távozását követően Thomas Tuchel veszi át a csapat irányítását.

Nagelsmann menesztésével egy közleményben tudatta szurkolóival és a világgal a hírt a Bayern München, miszerint Thomas Tuchel 2025-ig aláírt a felnőtt csapatnál, miután a vezetőség meghozta végső döntését.

A 49 esztendős edző egy ideje már Münchenben él, és a hírek szerint azonnal elfogadta a Bayern ajánlatát. Hétfőn már edzésbe áll a bajor fővárosban maradt kerettagokkal, illetve másodedzőjével, a magyar Lőw Zsolttal az oldalán. Az első meccse a Borussia Dortmund ellen lesz április 1-jén. A hírek szerint nagyon akarták őt a klub fejesei, és a Real Madrid érdeklődése miatt gyorsan reagáltak.

Tuchelről és Lőwről a következő napokban külön ismertető cikkeket közlünk majd!



Hivatalos: A Bayern menesztette Julian Nagelsmannt

Tuchel 2009 és 2014 között a Mainz, 2015 és 2017 között a BVB, 2018 és 2020 között pedig a PSG trénere volt. Utóbbi együttesével BL-döntőt veszített el a triplázó Bayern ellen. Legutóbb bő másfél évet a Chelsea csapatánál dolgozott, ahol beugró trénerként nyerte meg a „nagyfülűt” és ahonnan a mostani szezon elején elküldték őt.

Az új tréner holnap tartja meg első sajtótájékoztatóját Oliver Kahn és Hasan Salihamidzic társaságában.

A csapat szempontjából nem tudunk mást kívánni, mint sok sikert Münchenben, Thomas!

 

Hivatalos: Thomas Tuchel a Bayern új edzője
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Hivatalos: A Bayern menesztette Julian Nagelsmannt

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top