Átigazolási hírek

Hivatalos: Pavard az Interhez igazolt



Hosszas várakozás után bejelentették, hogy távozik világbajnokunk, aki 2028-ig szóló szerződést kötött az Inter Milannal.

A Bayern München és az Inter csapata sajtóhírek szerint egy 30 millió eurós átigazolási díjban egyezett meg, amihez a jövőben 3 milliónyi bónusz kapcsolódhat egyes feltételek teljesülése esetén. Milánóban Simone Inzaghi kezei alatt dolgozhat tovább.



Nyilatkozatok

Jan-Christian Dreesen: Merci, Benji! Szeretnénk köszönetet mondani Benjamin Pavard-nak ezért a négy közös, sikeres szezonért. Fontos tagja volt a hat trófeát behúzó csapatunknak, főleg azzal a pillanatával, amikor a Klubvilágbajnokság döntőjében győztes gólt szerzett. Tiszteljük a kívánságát, miszerint új kihívást akart vállalni, ezért engedtük el. A legjobbakat kívánjuk neki a Serie A-ban.



Bayern Munich beats Tigres to win Club World Cup

A Tigres ellen szerzett győztes gólt.

Benji 2019-ben jött, négy szezont töltött el a Bayernben és azonnal fontos tagjává vált a 2020-as szupercsapatnak. 2021 februárjában az ő találatának köszönhetően nyertük meg a negyedik klubvilágbajnoki címünket. Bajor pályafutása során gyakran kapott kritikákat és a pályán kívüli dolgaival is bekerült egyszer-kétszer a hírekbe. Harcos mentalitása és időnkénti hatalmas meccsteljesítményei miatt viszont abszolút dicséretet érdemel.

163-szor volt rajta az FCB meze. 12-12 gólt és gólpasszt jegyzett a klub színeiben. Összesen 11 trófeát emelt magasba az elmúlt négy évadban.

Sok sikert a jövőben, Benji!

Hivatalos: Pavard az Interhez igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top