Átigazolási hírek

Hivatalos: Gabriel Vidović kölcsönben a Dinamo Zagrebhez igazolt



Hivatalossá vált, hogy 19 éves tehetségünk, Gabriel Vidović kölcsönben Horvátországban folytatja.

2024 nyaráig a horvát első osztály címvédője, a Dinamo Zagreb lesz Gabriel Vidović otthona. A Bayern München horvát-német csillaga által aláírt szerződés szerint a fővárosiaknak vételi opciójuk is van: sajtóhírek szerint 4 millió € fejében véglegesíthetik az átigazolást, ez esetben pedig a német rekordbajnok később 10 millió euróért visszavásárolhatja őt.

A Dinamo már biztosan európai induló, így Gabriel – pályafutása során először – lehetőséget kaphat, hogy játsszon a nemzetközi kupaporondon.



Image

Nyilatkozatok

Jochen Sauer, a Bayern Campus igazgatója: A Dinamo Zagreb a rendkívüli akadémiája mellett arról is híres, hogy profi szintre fejleszti a fiatal tehetségeket. Biztosak vagyunk abban, hogy éppen ezért Gabriel számára ideális terep lesz ez a klub, hogy megtegye a következő lépéseket a pályafutásában, európai tapasztalatokkal is gazdagodva. Nagyon közelről fogjuk figyelni őt, amíg Zágrábban lesz.



FC Bayern: Ivica Olic rät FCB-Profi „definitiv“ zu Wechsel

Hamarosan a kép jobb oldalán látható Arijon Ibrahimović is továbbáll kölcsönben.

Az augsburgi születésű és nevelésű játékos 2016-ban érkezett a Bayernhez. A tartalékok közt 33 mérkőzésen 21 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Négy alkalommal már a felnőttcsapatban is játszott és a Bochum elleni 7-0-ás siker alkalmával szerzett egy asszisztot.

15-szörös horvát utánpótlás-válogatott. Az előző idényt a holland élvonalban szereplő Vitesse-nél töltötte, ahol 25 találkozón négyszer talált be. Az offenzívharmad összes posztján bevethető, de legtöbbször támadó középpályásként játszott.

Sok sikert Zágrábban, Vido!

Hivatalos: Gabriel Vidović kölcsönben a Dinamo Zagrebhez igazolt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top