Bajnokok Ligája

„Minden mérkőzést komolyan kell vennünk” | Reakciók a BL-sorsolás után



Összességében elégedetek lehetünk a 2023/24-es BL-szezon csoportkörének sorsolásával. A csütörtöki eseményt követően ugyanis a Bayern az A jelű csoportba került a Manchester United, a Koppenhága és a Galatasaray társaságában. Összegyűjtöttük a reakciókat.

Jan-Christian Dreesen (vezérigazgató): Mindannyian nagyon várjuk már ezeket a hatalmas futballesteket. A Bajnokok Ligája a klubfutball csúcsa és az is marad. Előzetesen is világos volt, hogy néhány topcsapat vár ránk és most egy érdekes csoportot kaptunk, vonzó ellenfelekkel. A Manchester United az európai futball egyik nagy neve, akivel már volt néhány történelmi találkozónk. A Galatasaray és a Koppenhága a selejtezőn keresztül jutott be a csoportkörbe, de ismerjük az erősségeiket. A 2020-as lisszaboni siker óta háromszor estünk ki a negyeddöntőben. Nagy vágyunk, hogy ebben a szezonban tovább meneteljünk, de ehhez előbb tovább kell jutnunk az A csoportból.

Andreas Jung (marketingigazgató): Bízom benne, hogy továbbjutunk, de minden mérkőzést komolyan kell vennünk. Volt már néhány izgalmas párharcunk a Manchester United ellen. Mindenki emlékszik az 1999-es mérkőzésre. A Koppenhága kétszeres dán bajnok, erős csapat. A Galatasaray esetében pedig nyilván egy különleges légkör lesz majd Törökországban.



Thomas Tuchel: A Bajnokok Ligájában minden ellenfél kihívást jelent, amelyet nagy elszántsággal és odaadással vállalunk. A Manchester United, a Koppenhága és a Galatasaray rendkívül vonzó csoportellenfelek a csapat és a szurkolók számára is. Izgatottak vagyunk és alig várjuk, hogy hamarosan pályára léphessünk az európai porondon.

Thomas Müller: Izgatottak vagyunk, hogy újra megkezdődik a Bajnokok Ligája. Nagy összecsapások várnak ránk, három nagy városból érkező klubbal. A Manchester United egy entitás a világ labdarúgásában. De a Koppenhága és a Galatasaray is remek csapatok. Ezek a hétközi meccsek jelentik a pluszt a naptárunkban, úgyhogy hajrá!

Kingsley Coman: Végre újra lendületben vagyunk. Alig várom, hogy újra a Bajnokok Ligájában játszhassak. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó csoportba sorsoltak minket, ahol jó esélyünk van a továbbjutásra. Én személy szerint még nem játszottam a három stadion egyikében sem, így már nagyon várom az utazásokat és az új élményeket.

Konrad Laimer: Nagy izgalom a Bayern színeiben játszani a Bajnokok Ligájában, különösen az Allianz Arénában. Nagyon izgalmasnak tartom a sorsolást, különösen azért, mert a három csapat egyike ellen sem játszottam még soha. Alig várom, hogy végre beinduljunk és nagyon bízom benne, hogy messzire jutunk a sorozatban.

A BL-sorsolás összefoglalóját itt tekinthetitek meg:

Sorsoltak a BL-ben: a United, a København és a Galata lesz az ellenfelünk!

„Minden mérkőzést komolyan kell vennünk” | Reakciók a BL-sorsolás után
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top