Átigazolási hírek

Hivatalos: Szerződtettük Bryan Zaragozát, aki jövőre csatlakozik



2024 júliusától a Bayern München labdarúgója lesz a Granada spanyol szélsője, Bryan Zaragoza, jelentette be a klub a hivatalos felületein.

Ötéves szerződést írtunk alá Bryan Zaragoza Martínezzel, művésznevén Bryannal, aki jövő nyáron költözik át Münchenbe és válik a proficsapat tagjává. A 22 esztendős labdarúgóért 15 millió eurót fizettünk Fabrizio Romano infói szerint. A Bild már máshogy tudja: az első hírekkel szemben ez az összeg nem a játékos kivásárlási záradékának díja volt, hanem egy 13 millió fix és 2 millió bónuszos megoldás.

Bryan játékjogáért a Lipcse és a Brentford is hajtott, azonban a klub egy olyan projektet vázolt elé, ami nagyon meggyőzte őt. Mivel segíteni szeretné jelenlegi együttesét a kiesés ellen folytatott harcban, ezt az idényt még mindenképpen a dél-spanyolországi városban akarta tölteni. Ő lesz a 2024-es nyári átigazolási időszak második érkezője a tartalékcsapatba igazoló ausztrál Nestory Irankunda után.



Bryan Zaragoza explica cómo han sido estos 5 días de locura: "Tuve que pedir algo para dormir" | Deportes | Cadena SER

Egyszeres spanyol válogatott: októberben debütált Skócia ellen.

Nyilatkozatok

Christoph Freund, a Bayern sportigazgatója: Bryan Zaragoza egy robbanékony, rendkívül gyors és ügyes szélső, aki mindkét oldalon bevethető. Kiszámíthatatlan, érzi a kaput és jó az egy az egy elleni helyzetekben. Idén debütált a spanyol válogatottban is. Hazája egyik feltörekvő labdarúgójáról beszélünk, aki már egy ideje a radarunkon szerepelt. Jövő nyártól megnöveli a lehetőségeink számát a támadósorban. Sok szerencsét kívánunk neki a szezon hátralévő részére a Granadával és már alig várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk!

Bryan 2001-ben született Málagában és 2019-ben került jelenlegi együttese akadémiájára. A 2022/23-as idényben öt gólja volt a másodosztályban, ahol feljutást harcolt ki társaival. Ebben a szezonban már elérte a tavalyi termését: öt góljából kettőt ráadásul a Barcelona ellen lőtte. Összesen 51-szer szerepelt a Graná mezében. Alacsony termetű, 164 centi magas és jobblábas. Legnagyobb erőssége a sebessége és a cselezőkészsége – övé jelenleg a legtöbb sikeres csel (40) a La Liga idei szezonjában.

Sok sikert, Bryan és már nagyon várunk!

Hivatalos: Szerződtettük Bryan Zaragozát, aki jövőre csatlakozik
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pingback: „Nem értem, az ellenfél hogy veszített eddig négyszer” | Sajtótájékoztató: Frankfurt-Bayern

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top