Sajtótájékoztatók

„Mindent megteszek azért, hogy olyan jó legyek, mint Lahm” | Boey bemutatkozott



A Bayern megtartotta Sacha Boey bemutatkozó sajtótájékoztatóját.

Sportigazgatónk, Christoph Freund társaságában ült ki a riporterek elé Sacha Boey, a rekordbajnok legújabb szerzeménye. A francia játékost Philipp Lahmról is kérdezték, Freund pedig a Bryan Zaragozával kapcsolatos pletykák igazságtartalmáról és Joshua Kimmich állapotáról is beszámolt.



Image

Sacha Boey

Az első tapasztalatairól: Jól éreztem magam az edzésen. Egy csomó olyan játékos volt ott, akit már ismertem korábbról. Alig várom, hogy még jobban megismerjem őket. Készen állok a játékra. Nem érzek nyomást, megtiszteltetés itt lenni. Izgatottan várom, hogy előrébb lépjek a karrieremben. Ez az átigazolás egy hatalmas lehetőség számomra, hogy megmutassam, mit tudok.

Arról, hogy a francia ajkú játékosok milyen szerepet játszottak az átigazolásában: A Bayern a világ egyik legjobb csapata, szóval a sok francia játékostól függetlenül is ide igazoltam volna. Persze jó dolog, hogy vannak itt olyanok, akiket ismerek. Ilyen például Mathys Tel. Ő is hatással volt a döntésemre. Elmondta, hogy a célunk az, hogy minden trófeát megnyerjünk.

A transzferről: Kaptam egy telefonhívást, aztán a dolgok egészen az átigazoláshoz vezettek. Türelmesen vártam ezt a lehetőséget és folyamatosan keményen dolgoztam magamon.

Philipp Lahmról: Ő a klub egyik legnagyobb legendája. Gyerekként sokszor néztem a játékát. Természetesen mindent megteszek azért, hogy egy napon olyan jó legyek, mint ő.

A Bayern elleni BL-meccseiről a Galatasarayban: Az Allianz Arena Európa egyik legszebb stadionja. Már megtapasztalhattam, milyen ott focizni, de alig várom, hogy még többször kisétáljak a gyepre.



Image

Christoph Freund

Sacha Boeyról: Rengeteg energiát visz a pályára, megnyeri a párharcokat és befutja az egész pályát. Nagy erősítése lesz a csapatunknak.

Az átigazolási időszak utolsó két napjáról: Nem hiszem, hogy bármi mást is teszünk ebben az átigazolási ablakban. Az Ázsia-kupának és az Afrikai Nemzetek Kupájának mindjárt vége van.

Bryan Zaragoza idő előtti leigazolásáról: Nyártól biztosan a Bayern München játékosa lesz. De arról is tárgyalunk, hogy lehetséges-e őt a vártnál hamarabb Münchenbe hozni. Három fél érdekét kell néznünk. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok a következő két napban.

Joshua Kimmich sérüléséről: Hétvégén biztos nem játszhat. A karján látható rögzítő csak a látványt rondítja, valójában nem olyan rossz az állapota. Remélhetőleg visszatér a közeljövőben. Nem jajveszékelünk. Nem tudjuk megváltoztatni azt, ami történt. Nagyon frusztráló a dolog, ugyanakkor ez a sérülés egy nagy lehetőség a többi játékos számára.

„Mindent megteszek azért, hogy olyan jó legyek, mint Lahm” | Boey bemutatkozott
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top