Átigazolási hírek

Bastian számára hízelgő az angol érdeklődés

Rummenigge a Gigasettel való megállapodás bejelentésén kívül az átigazolási témákban is megszólalt.

khr

A kerettervezésről: A személyi tervek még nem zárultak le. A piac augusztus 31-ig nyitva van. Nem lennénk tanácsosak az átigazolási időszakot most lezárni. Eddig Spanyolországban sem történt sok minden.

Schweinsteigerről: Pár nappal ezelőtt telefonáltunk egymással. Holnap visszatér és beszélni fogunk. De nem rejtem véka alá, hogy a beszélgetésünk alatt úgy hallatszott, hízelgő számára az Angliából bejövő érdeklődés.

A Müller pletykákról: Nincs kedvem minden nap cáfolni, ezek részét képzik az ágyban olvasott dolgoknak. Mindig szórakozottan fekszem le.

Egy Di Mariáért lehetséges csereüzletről: A Di Maria és Schweinsteiger közötti csereüzletet teljesen megtudom cáfolni. Ez soha nem volt témája a tárgyalásoknak.

Pep Guardiola szerződéshosszabbításáról: A második félévből még sok idő van hátra. Teljesen nyugodt vagyok, nem vagyok pesszimista. Azt hiszem jó esélyeink vannak, hogy 2016 június 30-a után is ő maradjon az edzőnk. Csak akkor tudunk valamit bejelenteni, ha már megvan az eredmény. A menetrendet nem fogom nyilvánossá tenni, csak egy „Igent” szeretnék! Az FC Bayernnél nagyon elégedettek vagyunk, két év alatt öt címet nyertünk. Nem látom a klubot nyomás alatt. De ha nem fog hosszabítani, azt is befogjuk jelenteni.




Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top