Edzőkérdés

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: speziale » 2019.05.19. 13:08

Kupák:

itt ugye még nem tudjuk a véglegeset. A superkupát és a bajnokságot behúzta. nem mellesleg még senki sem állt fel 9 pontos hátrányból...azért csak tud valamit motiválni, hogy így összeszedte fejben a csapatot.
Amennyiben behúzná a kupát is akkor ő is "triplázna". És az, hogy ez emnnyire nem egyértelmű eredmény, jól mutatja, hogy ezt a 3 trófeát 1 évben eddig egyedül csak a triplázós idényünkben tudtuk behúzni.

Szóval mindezek alapján azt gondolom, hogy Kovac munkája kicsit több tiszteletet érdemelne, és szerintem igenis megérdemelne még egy esélyt jövőre egy megerősített kerettel. már csak azért is, mert jelenleg szerintem csak Klopp és talán-talán tenHag lenne az aki egyértelmű előrelépés lenne Kovac-hoz képest, de jelenleg úgy tűnik egyikük sem elérhető (Klopp biztosan nem)
Avatar
speziale
 
Hozzászólások: 468
Csatlakozott: 2015.04.15. 22:59

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: hunterka48 » 2019.05.19. 17:19

Én a magam részéről szintén adnék neki még egy évet! Megnézném mit tud elérni az új érkezők beépítésében milyen csapategységet képes teremteni.Megérdemel még egy sanszot,pláne úgy hogy Pool-tól elszenvedett kiesés benne volt a "pakliban".A bajnoki cím megszerzése szerintem önbizalmat ad Neki ami akár pozitívan is befolyásolhatja az új szezont.(a kupagyőzelemről??? nem is beszélve...) A játékosok körében is nőtt az ázsiója avval hogy ekkora hátrányból nyerték meg a bajnokságot.Ha megnézzük a csapat mutatóit(főleg tavasszal)nincs oka szégyenkezni az "elődeihez" mérten. Kívánom Neki a legjobbakat,és persze a csapatnak is!!!
Avatar
hunterka48
 
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2017.09.09. 20:43

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2019.05.20. 07:00

A kupát mindenképp érdemes megvárni, mert azért azon sok fog múlni. Egy rangos trófea, aminek a jelentőségét én sose becsülném le. Kovac megítélésében is komoly szerepe lehet.

Egyelőre én azt mondanám, hogy noha nem minden fényes, vannak ellentmondásos szituációk, de összességében merészség olyan szinten kritizálni és támadni a horvátot, ahogyan sokan teszik. Egyetlen idény után.
Nyilván még vannak nyitott kérdések, de benne van a pakliban, hogy a BL-en kívül minden trófeát behúzunk vele, ott pedig a későbbi győztes ejt ki. És mondjon bárki bármit, semmivel nem volt kisebb esélyünk a továbbjutásra most a Liverpool ellen, mint anno Peppel a Barca vagy Real ellen. Mindezt úgy, hogy nem volt Kimmich, Müller és Alaba is félig-meddig.

Ráadásul a BL nagy lutri, ez alapján én nem ítélnék meg edzőket. Látjuk, hogy Zidane történelmet írt a triplával, miközben a bajnokságban hülyére verték őket. Mouval a Chelsea nem nyert BL-t, Matteoval meg igen.
De mi is játszottunk döntőt Gaal alatt egy messze nem olyan erős csapattal, később meg a hazai fronton ellenállhatatlan Peppel kifejezetten döcögött a szekér, a Münchenben kb. semmirekellő szinet hozó Carloval meg majdnem kiütöttük a Realt.

És a szezonban gyakorlatilag már nem volt Robbéry, ill. Neuer is alig tért vissza, sok meccset kihagyott, de ahol játszott sem volt a régi. Emellett Coman és Tolisso is kiestek nagyon sok időre. Azt, hogy ezekre az előre számítható dolgokra nem készültünk, a vezetőségre rá lehet húzni, de szerintem Kovac-nak vajmi kevés köze volt hozzá, ő csak szembesült a problémával, amit meg kellett oldani.

Amit én mindenképp kiemelek, az a bajnokságban a nagy hátrány ledolgozása. Nyilván nekünk is nagy szerepünk volt abban, hogy a Dortmund 9 ponttal el tudott húzni, de az hatalmas fegyvertény, hogy innen visszajöttünk és fordítottunk. Ahogyan mindezt tettük, az meg pláne.
Azért ez azt mutatja, hogy csak nem lehet olyan rossz motiválásban Kovac, illetve a játékosok se valószínű, hogy annyira baleknek tekintenék, mint amennyire sokan ezt állítják. Egy ilyen meneteléshez azért kell tekintély és morál.
Azt a betegségünket is sikerült kinőni, hogy a szezonok végére összeesünk, most épp ekkor voltunk igazán élesek. Nem tudom mi lett volna, ha könnyebb ellenfelet kapunk a BL-ben vagy továbbküzdjük magunkat a Pool ellen. Lehet a masszívabb terhelés gátat szabott volna a nagy eredményeknek, de az is elképzelhető, hogy a formaidőzítés miatt még BL-t is nyerünk.

És azért arra is emlékezzünk, hogy pl. a Wolfsburg, Gladbach, Dortmund trió ellen erőt demonstrálva gálázva nyertünk, ahogyan a végén a Frankfurt ellen is. Amikor nem tudom, vmi 21-1-es gólkülönbséggel hoztunk le 5 meccset, az demoralizáló lehetett a Dortmundnak, miközben zat is egyértelművé tette, hogy a gólkülönbség nekünk fog kedvezni.
És azért ez nem volt egy gyenge Dortmund idén, jó sok pontot gyűjtöttek a 2. helyhez. A BuLi vége pedig lehetett volna simább is, ha a játékvezetés korrektebb. Hozzátenném, hogy nekem már a Dortmund elleni 2-3 és a 'Kusen elleni 1-3 is olyan volt, hogy korrekt bíráskodással legalább 2 ponttal többet szerzünk, a Dortmund meg 2-vel kevesebbet. De a Lipcse ellen elvették a szabályos gólunkat, a Dortmund az utolsó meccsén szabálytalanul szerzett vezetést, szóval történtek érdekességek.

Ez Kovac első éve, ami az ellenfelek tekintetében és a keretösszetétel kapcsán sem volt épp könnyű. Ráadásul olyan játékosokat is kezelni kellett, akik már nem feltétlenül voltak itt fejben eléggé. Nem vagyok teljesen elégedett azzal, ami Boa vagy James kapcsán történt, de ebben a játékosok keze is benne van.
Végül az edzőnek sikerült a szétesőben lévő csapatból egy egységet kovácsolni (érted, Kovac-olni... :D), ami nem kis dolog. Müller formába lendült és visszaépült a csapatba, a védelem elég jól összeállt, Gnabry és Coman szépen fejlődött stb..
A játék meg sokszor tényleg szenvedős volt, de anno pl. Juppal vagy Gaallal se voltak ám szebb meccseink. Ha ezt a teljesítményt mondjuk a 3. évében hozta volna Kovac, akkor azt mondom, hogy nincs több benne, kár erőltetni. De egy szezon után egyelőre nem tenném ki, pláne ha a kupát is behúzzuk.
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Basti » 2019.05.20. 14:02

érdeklődve olvasom a jó kis hozzászólásokat a témában, már csak azért is mert egy PRO-KONTRA cikkel készülök Kovac kapcsán.
Eddig a következő gondolatokat gyűjtöttem ki magamtól és tőletek:

PRO:
- stabilitás és kiszámíthatóság érdekében nem kéne megint edzőváltás
- elkezdett egy munkát (alakul az új hierarchia és az hogy kire számítunk hosszabb távon és kire nem) és ezt nem lenne jó lenullázni, megérdemel még egy évet
- elkezdte és konzekvensen vitte a generációváltást. Comanra és Gnabryra számított Robbéryvel szemben, Goretzka is kapott esélyt és bizonyított
- már megvívta az első nagy csatát a játékosokkal és a vezetőséggel (ősz vége) és nem szállt ki=> mentális tartás. nem törik össze könnyen
- mély gödörből szedte össze a csapatot
- valószínűleg meglesz a dupla úgy hogy épp generációváltás folyik egy gyengébb kerettel
- flexibilitás és elvhűség balanca: ragaszkodik az elképzeléseihez de ha úgy adódik hajlandóalkalmazkodni, nem végletes (lásd a panasz a túl sok rotálásról)
-Brazzo és Uli is mellette van, Kalléval szemben

KONTRA:
- legfőbb szakmai kritika: passzív focit játszat, ami nagyban eltér a Bayern profiljától és hagyományaitól. és ez nemcsak a szurkolókat bosszantja hanem a játékosok és a vezetőség egy részét is. a támadó focihoz nincs érzéke
- úgy tűnik most vannak elérhető támadó felfogású edzők a piacon - főleg ten Hag. ha lépni akar a vezetőség, akkor most kell
- érezhetően nincs meg a full bizalom felé (keret, vezetőség, szurkolók), így nehéz dolgozni hosszú távon
- a "névtelensége" miatt nehezebben tudunk nagyobb sztárokat idevonzani és az itt lévő sztároktól sem mindig kap kellő tiszteletet


Szóljatok ha valamit kihagytam!
"Wenn ich vieles hier so lese kann ich verstehen warum bei Bayern immer von Erfolgsfans geredet wird !!!" (Facebook)
Avatar
Basti
 
Hozzászólások: 1598
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:23
Tartózkodási hely: Debrecen
Kedvenc játékos: Scholl, Deisler, Kimmich

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: speziale » 2019.05.20. 15:43

Én azért itt tennék pár megjegyzést.

1)
Nem tudom mit értesz pontosan passzív foci alatt, de ha a bajnokságban és a BL csoportkörben rúgott NEM 11-esből szerzett gólok számát nézzük, akkor az elmúlt évek mutatói:

18/19:98
17/18:98
16/17:96
15/16:90
14/15:87
13/14:104
12/13:108
11/12:78

mindezt úgy, hogy a támadójátékunkat át kellett állítani Robbery-ről a Combry duó-ra.

2)
Azért a bizalom nem egy kőbe vésett dolog. Mostanában pl. Hummels, vagy legutóbb Süle is a védelmébe vette. Azért szerintem a behúzott bajnoki sok feszültséget felszabadít majd a csapatban, és ha elmennek majd olyan játékosok, akikben sajnos sok negatív energia volt (pl: James), akkor azért fordulhat a szekér. Ha meg behúzzuk a kupát is, nem hiszem, hogy Kalle nagyon kardoskodni fog ellene.

3)
ha most behúzzuk Sané-t és Werner-t, akkor itt sokáig nem lesz szükség komoly névre. Egyébként meg ha jövőre összejönnének a dolgaink a BL-ben aligha hiszem, hogy bárki Kovac miatt nem akar majd idejönni.
Avatar
speziale
 
Hozzászólások: 468
Csatlakozott: 2015.04.15. 22:59

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.05.20. 16:25

Igen, én sem feltétlen passzív focinak nevezném. Úgy már inkább hogy a Pool elleni gyáva taktika itthon, mert az nem más volt mint félelem és beállás védekezni. Ami idengbe elmegy itthon nem.

Illetve ami a támadójátékot illeti az, hogy sokat hagyatkozik az egyénekre és az elemzések alapján nincs annyi kidolgozott támadó variáció, kombináció az egyes helyzetek feloldására. Ami például idén egy Ajaxnál nagyon látszott, de a Dortmundnál is bizonyos esetekben. Nálunk pedig Müller nélkül nagyon kijön mennyire nincs.

Nekem mellette szól a játékosok kezelése és az hogy lemerte ülteni a padra Jamest, Rummenigge nyomása ellenére.

Viszont nyert meccseken sem adott a fiataloknak (Sanchez, Jeong,Mai lehetőséget).

Érdekes egyébként Allegri felszabadulása és hogy még nem hozták szóba velünk.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 836
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Racilaci » 2019.05.20. 16:56

Néhány órája írtam valamit, ami vagy elszállt, vagy én nem találom. Most annak a lényegét is beírom, de ez egy új hsz.

Kb. látszott a tavaszi helyrepofozódás elején, hogy ha kilábal a krízisből a csapat, akkor Kovac marad. Most már tényleg nagyon kegyetlen lenne elküldeni, bár szerintem továbbra is ez a megoldás. (És ez is lesz, majd ha elkezd döcögni az ősz.)

Lehet itt mindenféle statisztikákat, meg egyebeket forgatni, de az alapvető igazság az, hogy kizárólag akkor volt esélyünk hengerelni, amikor nem nyúlt semmihez az edző, s kb. minden maradt a tavalyi régiben. Amint bármibe is belenyúlt, az egész csak döcögött. És nem olyan furcsa mód az egyetlen kivétel a hétvégi bajnoki volt, ahol minden béklyótól megszabadulva fociztak egy nagyot a búcsúzók (beleértve Sanchezt is). Meccseink többsége az alig vagy egyáltalán nem élvezhető kategóriába tartozott.

Gnabryn kívül senki újnak nincs meg a helye ebben a struktúrában, viszont több réginek megingott. Comant azért eladni mint új felfedezést, kisebbfajta merészségnek tekintem, mivel nemcsak tavaly focizott többet, mint az idén, de 2015/16-ban is. Neuer gyengélkedése sem új, konkrétan a tavalyi évet lényegében egyetlen kapussal nyomtuk végig. Azért a Robbéry sérülékenysége és tartós kiválása sem új dolog, emiatt füstölögtünk e helyen is tavaly nyáron, hogy nincs megoldva a pótlás. Az "újak" közül Süle stabilizálódása még idei fegyvertény valamennyire, de csak valamennyire - hisz azért tavaly is már sokszor játszott, olyannyira, hogy az Elfnek is stabil tagja lett. Goretzka pedig igazából nem lett stabil tag. Szóval akkor mennyit is fiatalítottunk? Az egy szem Gnabryt leginkább. (Meg mondjuk a védelem hierarchiájában járunk előrébb, ez kétségtelen.)


A megingásokról: hát ha Boáért az idén behúzunk 35 milliót, akkor az nagyon szép menedzseri teljesítmény lesz - ennyit adott volna tavaly is a PSG, s azóta csak égett a srác. Szóval ezen a ponton romboltunk. Jamesről már hosszan beszéltünk, ő is a veszteség oldalra került. Kb. Sanchez is ez a kategória, ha elmegy, akkor azt nehéz nem úgy venni, minthogy eltékozoltunk egy lehetőséget. (Ugye az is vicces, hogy így rövid a kispad, meg úgy sérült a Robbéry, Tolisso, Coman, meg akárki - ehhez képest Sanchezt nem sikerült ki se próbálnunk, mert "nem kapott elég játékpercet". És azért ő egy Európa-bajnok, tehát nem egy Mai- vagy Yeong-szintű kezdő.) Akárhogy nézzük, rossz szezont futott Lewa, Hummels, Alaba, Müller.


Úgyhogy én a pro-érvek közül kihúznám a fiatalítás és a generációváltás körüli érveket, mert itt ez legfeljebb csak kényszerből, s nagyon sematikus keretek között valósult meg.

Pro-érv viszont az edző mellett, hogy tud nyerni. Ha bebrusztolva is, de Kovac tkp. egy nyerő figura (emlékezzünk a tavalyi kupadöntőre ellenünk...). További pro-érv, hogy lelkes, őszinte - ezek olyan tulajdonságok, amelyekkel idővel maga után tudja vonni a játékosait.
Avatar
Racilaci
 
Hozzászólások: 215
Csatlakozott: 2018.08.25. 12:33

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Basti » 2019.05.20. 20:00

a passzív jelző valóban nem a legpontosabb, de siettem így nem volt időm kifejteni. viszont nagyjából arra gondolok amit ti is írtatok.
a többi kommentet is köszönöm, biztos h beleépítek pár gondolatot az írásomba
"Wenn ich vieles hier so lese kann ich verstehen warum bei Bayern immer von Erfolgsfans geredet wird !!!" (Facebook)
Avatar
Basti
 
Hozzászólások: 1598
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:23
Tartózkodási hely: Debrecen
Kedvenc játékos: Scholl, Deisler, Kimmich

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: Kontár Béla » 2019.05.21. 18:55

A legprofánabb módon a Magathos hasonlatommal tudom kifejezni szinten minden problémám az edzővel kapcsolatban, illetve a "statisztikai tili-toli" kapcsán. Ugyanis, ha érzésre, ha játékképre, ha statisztikát nézve is gondolkodunk, és a szívünkre tesszük a kezünket akkor ez a "de hát duplázhatunk is", meg "Guardiola is, ezt hozta" című történeteket a 2004-2005; 2005-2006-os statiszikákkal érdemes összevetni.

Tehát, hogy mindenki értse: nagyon jó dolog a duplázás, akkor is most is, de helyén kell tudni kezelni, ha értelmes döntésre akarunk jutni, vagy mondjuk értelmes következtetéseket akarunk levonni. Hiszen: Magath esetében, ha azzal korrigálunk, hogy akkoriban a keret minősége milyen volt, és, hogy milyen csapatokkal játszottunk, és hogyan a Bl-ben, akkor mind a mai napig Magathnak kéne lennie az edzőnek "mert nem is annyira rossz ez".

Azt még nehezebb értelmeznem egyesek részéről, amikor Guardiolat citálják ide, hiszen egyértelmű a klub történelem egyik legfényesebb korszakát vitte, és fémjelezte Ő. Nem gondolom, hogy komolyabb statisztikai elemzés (egyébként az is alátámasztja) kéne, hogy belássuk: Kovac, ha duplázik is Guardiola féle csapat közelébe sincs. Se játékképet tekintve, se játékerőt, se felkészültséget, de eredményt tekintve sem. Ugyanis a Bl elődöntő nem kicsi fegyvertény, és pl az Atleticot elég csúnyán lefocizta a Bayern, de a Barca, vagy a Real elleni meccsek összességében sincsenek sokszor megfelelően górcső alá helyezve, ha hasonlítunk, és statisztikázunk. Persze, azt is elfelejtjük, hogy nincs "ha", olyan értelemben, hogy akkor "ha" 16 között megkapunk egy nagyobb klubbot, ugyanez lett volna, mert nem véletlen az sem, hogy nem kaptunk, másrészt akkor vegyük azt is figyelembe, március április táján, még sokkal jobb játékot játszottunk Guardiola alatt, mint április végén, vagy májusban a kritikusok szerint (meg szerintem is volt "leeresztés"), ergo akkor egyáltalán nem biztos, hogy mástól kiestünk volna, és ezt racionális tények is és a játék is alátámasztja, ezáltal. Ennyit erről a "későbbi győztes" részről.

A megterhelésről nem beszélve. Ha már egy Werder elleni kupa elődöntő miatt, így ki volt a csapat, akkor egy 3-as terhelés mellett meg lett volna-e a bajnoki cím? Ahhoz, pedig elég egy Portoval is játszani, akik azért nagyobb falat, mint egy Werder 3.ik fronton. Szóval, így korrigáljunk az egyéb "statisztikai" adatokkal. Mielőtt valaki itt a Robberyről és egyebekről szót ejtene: Schweini Martinez kapcsán, ami a Jupp csapat alapját adta, hogy is álltunk Pep alatt? Nem túl jól, és már akkoriban is a sérülékeny Robbery kapcsán szó volt helyettesítésről. Ettől még érheti Őt jogos kritika, itt csupán, azt akarom mondani, hogy "neki sem volt könnyű" az arányaiban ott is felvetődik, olyan kontextusban, ahogy Kovac kapcsán fogalmazunk.

Ami még gond, hogy jó az új hierarchia kialakulása, de kérdés az "mennyire mesterkélt", a tudva levő hiányosságok miatt? Valóban Süle olyan jó (szerintem nem rossz, de nem is annyira jó, mint talán gondoljuk, erről is már sokszor írtam), vagy a többiek "alul teljesítése miatt", látjuk jobbnak mint kéne? (Nyilván nem gyenge, de egy "helyreállított" rendszerben lehet, hogy Hummels újra klasszis lenne, és teszem, azt nem ezerszer, de ezáltal jobb lenne, mint Ő, miközben Ő hozza a maga szintjét, de valójában "helyére kerül" jobban minden.. pl, amire a csapatnak szüksége is lenne, hogy jó focit játsszon.)
Avatar
Kontár Béla
 
Hozzászólások: 2398
Csatlakozott: 2013.06.23. 23:18

Re: Edzőkérdés

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2019.05.21. 20:15

@Racilaci:
Én nem feltétlenül hoznám fel kontrának, hogy akkor ment a csapatnak, amikor visszaállt a korábbi szisztémára. Persze, fel lehet ezt fogni úgy is, hogy amikor újítani akart, akkor abba belebukott és befürdött az elképzeléseivel,de van az éremnek egy másik oldala is. Nevezetesen, hogy belátta ezt, realizálta a hibáit és az elképzeléseivel kapcsolatos problémákat, majd visszakozott, alkalmazkodott.
És ha mélyen belegondolunk, akkor az alapjátékunkkal és felállásunkkal sok gond nem volt. Igazából Gaal óta az alapok megvannak. Pl. egy Pep pont ezen hasalt el, hogy képtelen volt szakítani a filozófiájával, akkor is azt erőltette, amikor nem működött, illetve azon elemeit is gyömöszölte, ami látványosan nem illett ide. Márpedig én azt nem tudom pozitívan értelmezni, amikor egy edző eszetlenül erőszakolja rá a saját elképzeléseit egy csapatra.

@Kontár Béla:
Ebben nagyon nem értünk egyet. A magath-os hasonlat nagyon sántít, mert akkor lehetne igazad, ha nem lett volna annyira pocsék az utolsó szezonja. Nehogy már azzal hasonlítsuk össze az idei teljesítményt, amikor anno még a dobogóra se fértünk fel.
Akkor 19 forduló után (amikor menesztették) 34 ponttal voltunk 4. helyen, idén szintén 19 fordulót követően 2. hely 42 ponttal. Akkor 2 csapat is 8 pontot vert ránk, idén a Dortmund 6-tal vezetett. Apró érdekesség, hogy az idei 42 pontunkkal akkor holtversenyben az élen lettünk volna. Ezeket a különbségeket azért nem indokolja az, hogy akkor más csapatok voltak.

Pep teljesítményét meg szintén nem értem miért kell ennyire eltúlozni. A Kovac-csapat a közelében sincs annak? Ilyet tuti nem jelentenék ki, pláne ha meglesz idén a kupa is. Ne felejtsük már el, hogy ennél Pep sem tudott több trófeát felmutatni, egyik idényében sem.
Amúgy sem épp korrekt egy 3 éves periódust összehasonlítani egyetlen szezonnal. De ha már megtetted, akkor azt is említsük meg, hogy Peppel szinte semmit nem léptünk előre 3 év alatt, alig tanult valamicskét a hibáiból. Megrekedtünk egy szinten, ahonnan nem látszott a kiút.
Egyértelműen a BL-t hozod fel legfontosabb érvként, de csúnyán csúsztatsz. Hiába nagy fegyvertény az elődöntő, azt nem lehet vitatni, hogy a saját szintünkön lévő ellenféllel csak ott találkoztunk, rendre el is buktunk, mindháromszor. Lehet találgatni, hogy mi lett volna, ha korábban futunk össze olyan ellenféllel, mint idén a Pool, de nem történt meg. Amelyik fázisban megtörtént, ott zsinórban 3x zakóztunk. És nem is kicsit.
Lefociztuk az AtMat??? Ez komoly? A visszavágón tényleg sokkal jobbak voltunk, az első meccsen meg szánalmasak. Többek között ezen ment el a továbbjutás, hogy értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk az odavágón. A Barca vagy a Real elleni meccsek nincsenek megfelelően értékelve? Ugyan hogyan kéne értékelni azt, hogy felmosták velünk a padlót??? Na az a csúnya lefocizás, amit ott velük műveltek, nem az, amit mi az Atléticoval.

Ilyen felvetések után a többire már nem is reagálok. Pont ilyenkor érzem azt, hogy Kovac azért sokszor nem korrekt módon van az elődeihez mérve. Most fel lehet hozni a mutatott játékot, de pontosan emlékszem, hogy Magath vagy Pep idejében is hányszor kívántunk a pokolra 1-1 meccset. Így utólag már könnyű a szépre emlékezni, a közelmúltból meg minden rosszat előhúzni.
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

ElőzőKövetkező

Vissza: JÁTÉKOSOK, Edzők, VezetőkKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó