AKTUÁLIS MECCS

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: speziale » 2019.09.13. 09:34

Nem biztos, hogy ide illik, de 2 elég jó cikk a Bayern nemzetközi megítélésről (mit köszönhetünk Uli-nak), illetve arról, hogy Niko mennyire "nem tud bánni" a játékosokkal:

https://www.bavarianfootballworks.com/2 ... ons-league

https://www.bavarianfootballworks.com/2 ... niko-kovac
Avatar
speziale
 
Hozzászólások: 469
Csatlakozott: 2015.04.15. 22:59

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Boscolahm » 2019.09.13. 18:47

Sziasztok!

Ettől még a mutatott játék képe f@s és unalmas és nézhetetlen, hiába übervilli mega giga a statja...
Érdekes, hogy pont azok a játékosok lettek elpaterolva, akik tengelyt akasztottak Niko úrral... biztos csúcszuper lehet a viszony...
Avatar
Boscolahm
 
Hozzászólások: 140
Csatlakozott: 2014.05.01. 20:31

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Boscolahm » 2019.09.13. 18:50

Meg amúgy ökörbaromságokat én is tudnék nyilatkozgatni... lásd pl.: Uli lenyilatkozza, hogy milyen szuper körülmények között adja át a klubvezetést, és klubnál minden a legnagyobb rendben, ahogy a nagykönyvben... következő megacikk... Kahnnak mennyi dolga lesz itt a rendrakás terén...
végülis minden csak nézőpont kérdése...
Avatar
Boscolahm
 
Hozzászólások: 140
Csatlakozott: 2014.05.01. 20:31

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Véder Nagyúr » 2019.09.14. 07:44

Boscolahm írta:Sziasztok!

Ettől még a mutatott játék képe f@s és unalmas és nézhetetlen, hiába übervilli mega giga a statja...
Érdekes, hogy pont azok a játékosok lettek elpaterolva, akik tengelyt akasztottak Niko úrral... biztos csúcszuper lehet a viszony...


Hogy kinek milyen játék tetszik, az teljesen szubjektív. A Guardiola féle focit is lehet nézhetetlennek titulálni, mert nem mindenkinek tetszik az, hogy egy félidő azzal múlik el, hogy hatezret passzolunk a saját tizenhatosunkon belül.
Az, hogy elküldött olyan játékosokat, akikkel nem jött ki... hát ez olyan van sapka nincs sapka eset. Egyedül Hummels az akit sajnálni lehet, de nem akart megküzdeni a helyéért, és kérte, hogy engedjék el. ennyi a sztori. de nehogy már Sanchezért siránkozzunk... nálam Nikonál hatalmas piros pont, hogy végre nincs itt az a félmajom...
Avatar
Véder Nagyúr
 
Hozzászólások: 253
Csatlakozott: 2017.04.04. 21:20

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.09.14. 10:24

Azt se felejtsük el hogy ugyanazok a játékosok balhéztak Ancelottival, szóval nem csak Niko személyével problémájuk, a játékosok kis királyságát megkellett szűntetni, vagy folyamat beleálltak volna az edzőbe ha nem a szájuk íze szerint alakul. Kovacnak idén kell megmutatnia, az ellenlábasok kikerültek, a keret fel lett töltve, bár az áhított 6-osát nem kapta meg, de ha idén nem megy nagyot a Bl-ben és húzzuk be a bajnokságot el kell tőle kösszönni.

Addig meg reméljük javul a játék és hozza amit várnak tőle.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: pussybuvar » 2019.09.14. 19:33

Nem igazán lesz könnyű meccseket nyerni így... megint tőlünk visszaveszik a 11-est, aztán a hosszabbítás végén adnak egyet a Lipcsének, amit még csak vissza sem néznek... :roll:

Persze az is megérne egy misét, hogy megint hogyan vesztettük el a labdát a tizi-szituáció előtt, de hagyjuk is, mindenki láthatta...
Avatar
pussybuvar
 
Hozzászólások: 1581
Csatlakozott: 2014.05.03. 16:05

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: procee » 2019.09.14. 21:27

3 dolgot nem értek....

1. Thiagot komolyan nem lehet leállítani? Minden 3. bekapott gólunk az ő eladott labdájából van.
Ha már szó esett itt előzőekben a játékosok kis királyságáról... Ma, ha én vagyok az edző, egy az egyben lekaptam volna az eladott labda után a pályáról! S nem azért, mert hibázik, hanem mert ezek a hibák folyamatosan ismétlődnek, s ez mentális "nemtörődömség" (leszaromság)...

2. Miért megy olyan nehezen a támadásépítés? Értem, letámadnak, oké. Azonban mi ez a hülyeség, hogy a 16-osunkon belül a védők passzolgatnak, s már már annyira unalmasan és semmi céllal, hogy saját magunknak csinálunk belőle kényes szituációt? Miért nem lehet szépen megpróbálni feljátszani a középpályára?

3. Kovac tényleg nem tud cserélni, vagy nem érti, hogyan kell ezt használni?
Már a 60. perc környékén le kellett volna hozni Gnabryt, akit a válogatott meccsek megviseltek, ez látszódott is a játékán. Azonban ha a padon van egy Perisic, Coutinho ne Daviest állítsuk már be! Minden tiszteletem a fiatal Kanadaié, de ez egy rangadó volt, s a csere azt éreztette velem, hogy Kovacnak jó az x.... Arról nem is beszélve, hogy ezek az utolsó pár perces cseréi meg végképp semmire sem jók. Majd szerinte Coutinho 2 perc alatt eldönti a meccset? Igen, tudom, nagy terhelést kapott, a brazil játékosok 24 órát utaztak a meccsekr stb. Azonban pl Casemiro ma kezdett a Realban... Perisicet meg jól semmibe nézte azután, hogy a Mainz ellen az egyik legjobb volt. Nem értem mit művel...

Ezzel szemben azért voltak pozitívumok is a játékban stb, de nemtudom. Egyszerűen stresszes vagyok és idegesítenek a meccseink, mióta ő itt van, Nem tudok ezzel mit kezdeni, nem szeretem ezt... Valahogy nem élvezhető a játék, mintha kínlódás lenne az egész.
Avatar
procee
 
Hozzászólások: 968
Csatlakozott: 2013.06.24. 14:51

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: szabi90 » 2019.09.15. 11:02

Az első félidő nagyon rendben volt, bár Hernandez már ott is kilógott. Egyébként igen, Thiagotól ez nagyon idegesítő volt, bár az nem jelenti azt hogy Hernandeznek így kell próbálnia szerelni. Rafinha szintet hozott ő most, rengeteg elpattant és eladott labdával.

Kovac cseréit nem lehet megmagyarázni: Folyamatosan lekapja Müllert, pedig meglehet nézni mennyi helyzetünk volt előtte és utána. Gnabry cserét értem mert nagyon nem ment neki, de hogy oda miért Davies kellett a bizonytalan és támadásban segítséget nem jelentő Hernandez elé az rejtély. 3. csere meg max időhúzásnak volt jó. Egyébként Coutinho kicsit aggasztó, a válogatottban és nálunk is eddig momentum nélkül van. Önbizalmat kéne szerezzen.

Engem az is nagyon bosszant hogy Coman nincs megvédve, talán a 4-5 után mikor ledarálták jött az első sárga, esélye nem volt Halstenbergnek és Orbannak csak akkor ha fizikálisan lenyomják és ebben a bíró partner volt.

A hátul passzolgatás pedig a letámadásnak szólt és hogy még tovább csalogassuk őket,de Thiagonak is volt 2-3 eladott labdája a kontrához, ahogy Kimmichnek és Hernandeznek is ez itt nem fér bele.

Pozitívum: Neuer, kezd visszatérni a korábbi szintre ez ma nagyon rendben volt. Coman játéka is ma kimagasló volt, illetve szerintem a kezdő taktikát Kovac is nagyon kitalálta. Végre láttuk Boatenget és hozott egy korrekt teljesítményt.
Avatar
szabi90
 
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2013.06.23. 21:24

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: Atesz12 » 2019.09.15. 14:01

Hernandez kemény és tiszta szerelésből indult a gólunk, meg hozott egy tizit ez így közepes ezen a meccsen. Amúgy Gulácsinak volt min 3 bravúr és egy Coman lövés a vonal előtt lett tisztázva védő által. Az első félidő jó volt de az arany igazság a helyzetet be kell lőni!!
Avatar
Atesz12
 
Hozzászólások: 345
Csatlakozott: 2015.07.06. 19:51

Re: AKTUÁLIS MECCS

HozzászólásSzerző: stevee » 2019.09.15. 18:41

Atesz12 írta:Amúgy Gulácsinak volt min 3 bravúr és egy Coman lövés a vonal előtt lett tisztázva védő által.

Gulácsi amikor kapufára ütötte Coman megpattanó lövését, jól látszódott a visszajátszáson, hogy tenisznyelven szólva out-ot fogott, mert az a labda mellé ment volna, így kis híján beütötte a saját kapujába. Coman meg nem kapura lőtte, hanem inkább izomból Lewának akarta a labdát beadni, ami egyébként megintcsak simán elment volna a kapu előtt, szóval a védő kis híján öngólt vétett, de legalább megoldotta.
Avatar
stevee
 
Hozzászólások: 2841
Csatlakozott: 2013.06.26. 14:31

ElőzőKövetkező

Vissza: Hírek, MECCSEK, Taktika stbKi van itt

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó