Légy fanklub tag!

Ladányi - FCB Fan Írta: 

Az FCBM Hungary Fanklubhoz való csatlakozással egy olyan remek társaság tagja leszel, akik elsősorban a honlap, az pannonbajor.hu, a közös focik és a közös müncheni túrák révén majd' évtizedes jó ismeretségben állnak egymással, s akiket ezért a remek futballklubért való rajongás köt össze.


Milyen előnyökkel jár tagnak lenni?

Ami a csatlakozás másik legnagyobb előnyét jelenti, hogy a Fanklub rendszeresen igényel jegyeket és szervez utazásokat Münchenbe, melyekre elsősorban a klubtagok jelentkezhetnek. (Manapság igen nehéz jegyhez jutni a Bayern meccseire, így a fanklub igen kivételes lehetőséget nyújt e téren) Ezeken a túrákon nem csupán egy-egy mérkőzés megtekintése áll a programban, hanem a tapasztalt tagok kalauzolása mellett olyan helyekre is eljuthatsz, mint az Olympiastadion, az edzőközpont vagy akár München legjobb sörözői.

Továbbá:

  • az utazások során 10% kedvezmény a hivatalos Bayern Shop-okban (ajándékbolt)
  • 10% kedvezmény a online Bayern Shop-ban (ingyenes fcb.de regisztráció megléte szükséges)
  • egyedi kedvezmények az online Paulaner Shop-ban


Tagdíj


Belépéskor az elsőéves tagdíj: 5000 Ft, minden további évben 500 Ft.

Jelentkezési időszak: 2019.05.18. 17:30 - 2019.06.30. 18:00

JELENTKEZÉSI ŰRLAP ELÉRÉSÉHEZ KATTINTS IDE

Az FC Bayern München minden fanklubtól elvárja, hogy betartsák az erkölcsi normákat és a fanklub vezetősége folyamatos kapcsolatot tartson az anyaklubbal és saját tagjaival. Továbbá kéri, hogy minden fanklubnak legyen egy szabályzata, melyet minden egyes tag betart, és a vezetőség betartatja. Ennek következtében csak az léphet be a klubba, aki a szabályzatot elfogadta és ezt a belépési nyilatkozat aláírásával igazolja.

Üdvözlettel:

Ladányi Zsolt

fanklub elnök

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36703166665

Free Joomla! template by Age Themes