VII. Fanklubtalálkozó

Pethő András Írta: 

Szombaton hetedik alkalommal gyűlt össze az FC Bayern München Hungary Fanklub.

A taggyűlés keretein belül a tagtársak ezúttal nem csupán diskurálhattak a futballról, de a gyakorlatban is megcsillogtathatták futballtudásukat. Első alkalommal került megrendezésre a Kovács Barna Emléktorna, mellyel az autóbalesetben elhunyt szurkolótársunknak kívánunk emléket állítani.

Majdnem 50-en jelentkeztek fel a közös futballra, akiket lényegében véletlenszerűen soroltunk be hat csapatba. A reggel kilenctől délután egy óráig tartó küzdelmek során így a foci mellett a tagtársakkal való ismerkedésre is remek lehetőség nyílt. A tornát végül a Hofbräu fantázianevű csapat nyerte. A csapat tagjai: Deli Krisztián, Tolnai Csaba, Czakó Roland, Ilosvai János, Szabó Ferenc Roland, Eszter József, Szőke Péter).

A dobogón végzett csapatok tagjai éremben részesültek, a győztes csapat pedig vádorkupát vehetett át. Díjazásra került a gólkirály is: Magyar Lóránt 4 gólja szintén egy trófeát ért.

A torna végeredménye: 1. Hofbräu, 2. Kell a gól!, 3. Jancker FC, 4. Májashurka, 5-6. Robery; Kaiser FC

Sajnos a torna nem telt el sérülés nélkül korábbi szerkesztőtársunk egy szerencsétlen párharc után maradt a földön, sajnos a kórházban végül gipszet is kapott. Ezúton is jobbulást kívánunk neki, várjuk vissza a következő tornára!

A fanklubnap a Dürer Kertben folytatódott. Délután az új tagok belépésének adminisztrációját és bemutatkozását követően pedig közösen tekintettük meg csapatunk Hannover elleni találkozóját. Továbbra is tartja magát a sorozat, hogy a taggyűlés hétvégéjén rendezett találkozókat megnyerjük.

Fazekas Árpád ezúttal is megtisztelte jelenlétével közösségünket.

A találkozót követően – már kötetlenebb körülmények mellett – a Luigi sportkocsmában gyűlt össze a közösség megmaradt része. Örömteli volt, hogy a szokásos arcok mellett mások is velünk tartottak az éjszakába. Végül hajnal fél 4 környékén zártuk le a hosszú napot. 

Free Joomla! template by Age Themes