RENATO újra a régi!?

Bodó Szabolcs Írta: 

Habár egy barátságos mérkőzés nem nagyon lehet mérvadó teljesítmény szempontjából, Renato Sanches mégis megmutatta szombaton, hogy benne megvan az a tehetség és potenciál, amelyre a bajoroknak szüksége van ebben a szezonban.

Sanches a Bayern második gólját lőtte a PSG elleni meccsen az osztrák Klagenfurtban, méghozzá szabadrúgásból. Emellett ez volt a 20 éves középpályás első találata müncheni mezben, miután az előző szezont kölcsönben a Premier League-ben - a Swansea csapatánál - töltötte.

Renato még 2016-ban villantotta meg tehetségét a nagyvilág előtt, a franciaországi EB-n tagja volt a bajnok portugál keretnek. Sőt, megkapta a torna  "Legjobb fiatal játékos" díját is. A Bundesligában viszont nem nagyon kapott lehetőséget az akkor érkező Ancelotti-tól, így egy játékpercekben szegény debütáló szezon után végül úgy döntött, kölcsönbe megy a Swansea csapatához. Miután idén nyáron lejárt az egyéves kölcsönszerződése a walesi gárdánál, Renato újult erővel tért vissza korábbi csaptához. Már Kovac első edzésein is látszott, hogy mennyire elszánt: érződött tehát bizonyítási vágya

Renato edzés

Renato egyébként 2021-ig kötött szerződést Bajorországban, így vélhetően hosszútávon tervez nálunk. A PSG elleni győzelem után többen is szót ejtettek a portugál játékosról, nem érdemtelenül.

Kovac: Ismerem őt és tudom, mire képes. Egy fital játékos számára sosem könnyű újra beilleszkedni - ezt azért figyelembe kell venni. Meggyőzött arról, hogy nem felejtett el futballozni. Ő nem egy kezelhetetlen srác, csupán odafigyelést és támogatást igényel az oldalvonal mellől. 

Alaba: Renato nagyon keményen edz. Szemmel látható, hogy mindent belead és nagyon koncentrált. Ezt meg is mutatta ezen a meccsen. Fontos játékos lehet számunkra.

Robben: Eddig jól indult számára a szezon. Remélhetőleg ilyen szinten tudja majd folytatni.

 
Átigazolási hírek: Igazatok van, kimaradt a nagy sietségben egy szó innen :...
ptg May 23 - 15:57

Bundesliga: Szerintem meg húzzuk csak be minél többször...nem akarom a Juve-s...
speziale May 23 - 10:45

Edzőkérdés: @Racilaci: Én nem feltétlenül hoznám fel kontrának, hogy akkor ment...
pussybuvar May 21 - 18:15

Free Joomla! template by Age Themes