A pártatlan DFB: "A büntető nem volt jó döntés"

Szabó Sándor Írta: 


A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) ma olyan szánalmas közleményt adott ki a tegnapi büntető megítélése kapcsán, hogy még mindig nem hisszük, el hogy ilyen létezik.
A videóbírók főnöke, Dr. Jochen Drees szerint "nem volt optimális a kommunikáció a játékvezető és a videóasszisztens között" és ezért a bíró a jelenet újranézése nélkül hozta meg az ítéletet. És..és...Drees szerint ugyan lehet olyan aspektus, amiből nézve a döntés helyes, de

"szakmai szemszögből megítélve, a tizenegyes nem volt helyes döntés"
Arról a DFB-ről beszélünk egyébként, amely soha nem szokott bírói döntéseket kommentálni, így például tavaly, amikor a Bayernt sújtotta egy sokkal egyértelműbb bírói hiba a kupadöntőben(!) egy kukkot sem szóltak, természetesen.


Ellenszél
Az eset jól példázza, hogy a csapatnak milyen körülmények között kell eredményesnek lennie Németországban. Mivel a konkurens klubok nem tudják megszorítani a Bajorokat, így rendre másképp próbálják kiélezetté tenni a versenyfutást. Aki régóta figyeli a csapat sorsát, annak egyáltalán nem meglepő ez az ellenszél. De ezzel a nyilatkozattal a DFB új szintre emelte a dolgokat.

Átigazolási hírek: Az a baj, hogy szerintem ez a Bild cikk csak...
speziale Jul 18 - 11:07

Game (PC, Konzol): Huh, a Championship Manager 01-02-ben mennyit játszottam a Bayernnel :D...
kovacsszandra345 Jul 5 - 15:37

Arjen Robben: 99 óta vagyok Bayern szurkoló, sosem szurkoltam más csapatnak. Volt...
szabi90 Jul 4 - 18:53

Free Joomla! template by Age Themes