A pártatlan DFB: "A büntető nem volt jó döntés"

Szabó Sándor Írta: 


A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) ma olyan szánalmas közleményt adott ki a tegnapi büntető megítélése kapcsán, hogy még mindig nem hisszük, el hogy ilyen létezik.
A videóbírók főnöke, Dr. Jochen Drees szerint "nem volt optimális a kommunikáció a játékvezető és a videóasszisztens között" és ezért a bíró a jelenet újranézése nélkül hozta meg az ítéletet. És..és...Drees szerint ugyan lehet olyan aspektus, amiből nézve a döntés helyes, de

"szakmai szemszögből megítélve, a tizenegyes nem volt helyes döntés"
Arról a DFB-ről beszélünk egyébként, amely soha nem szokott bírói döntéseket kommentálni, így például tavaly, amikor a Bayernt sújtotta egy sokkal egyértelműbb bírói hiba a kupadöntőben(!) egy kukkot sem szóltak, természetesen.


Ellenszél
Az eset jól példázza, hogy a csapatnak milyen körülmények között kell eredményesnek lennie Németországban. Mivel a konkurens klubok nem tudják megszorítani a Bajorokat, így rendre másképp próbálják kiélezetté tenni a versenyfutást. Aki régóta figyeli a csapat sorsát, annak egyáltalán nem meglepő ez az ellenszél. De ezzel a nyilatkozattal a DFB új szintre emelte a dolgokat.

Átigazolási hírek: Az elszabadult árak mellett is nekem erős a meggyőződésem, hogy...
pizarro May 20 - 19:33

Edzőkérdés: a passzív jelző valóban nem a legpontosabb, de siettem így...
Basti May 20 - 18:00

AKTUÁLIS MECCS: Megérdemelték a legendák a gólokat :D...
Kozi31 May 19 - 0:05

Free Joomla! template by Age Themes