"Hét cím, valami mégis hiányzik"

Gönczi Dávid Írta: 
A katalán edző három trófeákban gazdag évet követően távozik a csapattól, a következő állomás karrierjében a Manchester City lesz. A döntőt követően több külföldi lap is szalagcímén értékelte Guardiola teljesítményét.

Marca
: "Érzelmes búcsúra sikeredett a Német Kupa győzelem a katalán edző részéről.(...) A katalánnak a tizenegyeseket követően kitörtek a könnyei. Látható volt mennyire kötődik Xabi Alonsohoz is, akivel hosszasan elbeszélgetett."

AS: "Guardiola duplával és könnyekkel búcsúzik a Bayerntől. Hiába a hét cím, azonban valami mégiscsak hiányzik. Guardiolanák a nyílt célja a Bajnokok Ligája győzelem volt,  de a döntő se jött össze. Minden elemében rendkívüli és felejthetetlen dráma kerekedett a búcsúmeccséből. A Bayernnél már csak történelmet jelent az irányítása,  mostantól kezdve Manchester Citynél folytatja edzői karrierjét."

Sport: "Nem rejtette el, inkább megosztotta érzelmeit az edzőstábbal és a játékosokkal. Stílusosan válnak el Guardiola és a Bayern útjai egymástól."

El Mundo Deportivo: "Guardiola duplázással távozik, miután érzelmekkel telve ünnepelte végig a német kupagyőzelmet. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy  megbukott a Bajnokok Ligája vizsgáján, ahol egymás után háromszor is az elődöntőben esett ki."

El Pais: "Guardiola, egy mesteri búcsú: A berlini Olympiastadionban lezárult Guardiola időszaka a müncheni edzőpadon. Az ő játékstílusával uralta Pep Németországot, Európát viszont nem sikerült. Nem változott sokat, még mindig a támadásra játszik."

Superdeporte: "Pep tizenegyesekkel nyerte első címét, az Európai Szuperkupát a Chelsea ellen, a Dortmund ellen is tizenegyesekkel zárult a kör. Általában a Bayern akarata érvényesült a pályán, de a BVB is megmutatta, mennyire veszélyes is tud lenni. Aubameyang közel állt ahhoz, hogy eldöntse a döntőt."
Átigazolási hírek: Igazatok van, kimaradt a nagy sietségben egy szó innen :...
ptg May 23 - 15:57

Bundesliga: Szerintem meg húzzuk csak be minél többször...nem akarom a Juve-s...
speziale May 23 - 10:45

Edzőkérdés: @Racilaci: Én nem feltétlenül hoznám fel kontrának, hogy akkor ment...
pussybuvar May 21 - 18:15

Free Joomla! template by Age Themes