"Amit Correa tett, annak nincs helye a pályán" | REAKCIÓK

Forditotta: 

Az idegenben szerzett 2:1-es győzelem után egy  0:0-ás döntetlen is elég volt otthon.Nézzük a meccs utánai reakciókat:

Jupp Heynckes: Figyelembe kell venni az előzményeket is. Nem gondoltuk volna októberben, amikor Peter Hermann-nal megérkeztünk, hogy 5 mérkőzéssel a vége előtt bajnokok leszünk és a BL elődöntőjébe jutunk. Csak körül kell nézni a többi pályán, bármi megtörténhet. A Sevilla alapvetően jól futballozik, volt egy kis szerencsénk a kapufánál, egyébként koncentráltan lehoztuk a mérkőzést. További fontos pont, hogy egyik veszélyeztetett játékosunk sem kapott sárgát, ezt szerettem volna. 
Correa alapvetően egy fair játékos, azonban teljesen elvesztette a fejét, az ilyennek nincs helye a pályán. Martínez térdzúzódást szenvedett, meglátjuk holnap, hogy mennyire súlyos. A teljesítményével nagyon elégedett vagyok.

Európa legjobb négy csapata között vagyunk, mind a három másik csapat topszinten mozog, egyiket sem szabad leírni, bárkit kapunk két kemény meccs vár ránk. Meglepetések bármikor történhetnek, ugyanakkor látom, hogy a játékosaimnak komoly ambíciói vannak. Bár véleményem szerint a végső győzelmünk még mindig szenzáció lenne.Joshua Kimmich: Ott motoszkált a fejünkben, hogy két gól előnyünk van. Az első félidőben túl passzívak voltunk, a Sevilla egyszerűen jutott át a középpályán. Egészen a végéig tartott az izgalom, bár én nem igazán izgultam, hogy bármi baj történhetne. Sajnos nem mindig sikerült futballoznunk, a kontrákat jobban ki kell játszanunk, elsősorban azonban el szerettük volna kerülni, hogy gólt kapjunk. Teljesen megérdemelten jutottunk tovább, amihez elég volt ez az eredmény.Thomas Müller: Egész jó meccset játszottunk, mégha ezt a közönségnek nem is lehetne szórakoztató annyira. Nem az volt a cél, hogy folyton támadjunk, ezt Jupp is megmondta. Bosszantó, hogy nem szereztünk gólt, a lehetőség meg lett volna rá. Innentől viszont végig akarjuk vinni.

Arjen Robben: Nem sikerült az első félidőben megragadni az irányítást a középpályán, a BL-ben azonban arra kell játszanod, hogy ne kapj gólt - ez sikerült. Egy lépésre vagyunk a döntőtől, ez azonban nehezebb lépés lesz, nem könnyebb.
AKTUÁLIS MECCS: Szerintem x lesz idegenben...sebzet vadak vagyunk, ismerem a Bayernt...óriasi bizonyitási...
csuri004 Feb 18 - 10:50

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes