KALLE: "Az elmúlt évek legjobb Bayern meccse volt"

Forditotta: 

Rummenigge a Real-Bayern meccset követően megtartotta már szokásos beszédét. Íme:

"Az elmúlt öt év legjobb Bayern meccsét láthattuk a Bajnokok Ligájában. Mindnyájunk véleménye, hogy a legjobb csapatot kényszerítettük a szakadék szélére - a Real Madrid az aktuális UEFA rangsor szerint ugyanis a legjobb csapat. A munka ünnepén komoly munkával, harcosan és hihetetlen szenvedéllyel, emellett bátran játszottunk. Az egyetlen elkeserítő, hogy végül nem sikerült a szakadékba löknünk őket. 2:2-t értünk el, nagyszerűen csináltátok. A futball lehető legjobb reklámja volt.

Úgy hiszem, hogy nem csak Bajorország, hanem egész Németország, az egész futball világ nagy tisztelettel és dicsérettel lesz a csapatunk és az edzőnk, Jupp Heynckes iránt. Ezért szeretnék szívélyes köszönetet mondani. Jupp már az öltözőben köszöntetet mondott a játékosoknak, nagyon érzelmes pillanatok voltak. És még egy fontos dolgot megemlített: Ugyan a BL döntőt nem értük el, de két és fél hét múlva vár ránk egy döntő, méghozzá Berlinben a Német Kupa döntője. Innentől ez a felelősségünk és a célunk is, hogy legalább a duplázás meglegyen és a madridi elődöntő után kerek legyen a szezon.

Emlékezhetünk rá, hogy októberben még 5 pont hátránnyal álltunk a Borussia Dortmunddal szemben. Most több mint 20 pontos előnyünk van a Bundesligában, a nyolcaddöntő óta egyetlen német csapatként álltunk a BL-ben. Sajnos most nincs rajtam kalap, pedig szívesen megemelném az egész csapat előtt. Dicséretet szeretnék mondani, azért, amit ma este nyújtottatok, ragyogó volt, nagy tiszteletet érdemel. Mindnyájan egy kicsit szomorúak vagyunk, hiszen lehetőségünk volt a nagy Real Madridot a szakadékba taszítani. Most azonban már nem lényeges ez, hiszen a futballban is érvényes, az, ami az életben: volna, lehetne, ha - ezek nem igazán érvényesek. Mindezek ellenére szívélyes köszönetet szeretnék mondani mindenkinek!"
Átigazolási hírek: Az angol sajtó bedobta Aaron Ramsey nevét a kalapba. A...
mia san mia Nov 15 - 11:59

AKTUÁLIS MECCS: Én nagyon szeretném, ha pl. egy Kahn végre lehetőséget kapna...
pussybuvar Nov 14 - 7:48

Te kit igazolnál?: Azért a Frankfurton akarva-akaratlanul is megakad a szemem, hogy milyen...
procee Nov 12 - 21:34

Free Joomla! template by Age Themes