KALLE: "Az elmúlt évek legjobb Bayern meccse volt"

Forditotta: 

Rummenigge a Real-Bayern meccset követően megtartotta már szokásos beszédét. Íme:

"Az elmúlt öt év legjobb Bayern meccsét láthattuk a Bajnokok Ligájában. Mindnyájunk véleménye, hogy a legjobb csapatot kényszerítettük a szakadék szélére - a Real Madrid az aktuális UEFA rangsor szerint ugyanis a legjobb csapat. A munka ünnepén komoly munkával, harcosan és hihetetlen szenvedéllyel, emellett bátran játszottunk. Az egyetlen elkeserítő, hogy végül nem sikerült a szakadékba löknünk őket. 2:2-t értünk el, nagyszerűen csináltátok. A futball lehető legjobb reklámja volt.

Úgy hiszem, hogy nem csak Bajorország, hanem egész Németország, az egész futball világ nagy tisztelettel és dicsérettel lesz a csapatunk és az edzőnk, Jupp Heynckes iránt. Ezért szeretnék szívélyes köszönetet mondani. Jupp már az öltözőben köszöntetet mondott a játékosoknak, nagyon érzelmes pillanatok voltak. És még egy fontos dolgot megemlített: Ugyan a BL döntőt nem értük el, de két és fél hét múlva vár ránk egy döntő, méghozzá Berlinben a Német Kupa döntője. Innentől ez a felelősségünk és a célunk is, hogy legalább a duplázás meglegyen és a madridi elődöntő után kerek legyen a szezon.

Emlékezhetünk rá, hogy októberben még 5 pont hátránnyal álltunk a Borussia Dortmunddal szemben. Most több mint 20 pontos előnyünk van a Bundesligában, a nyolcaddöntő óta egyetlen német csapatként álltunk a BL-ben. Sajnos most nincs rajtam kalap, pedig szívesen megemelném az egész csapat előtt. Dicséretet szeretnék mondani, azért, amit ma este nyújtottatok, ragyogó volt, nagy tiszteletet érdemel. Mindnyájan egy kicsit szomorúak vagyunk, hiszen lehetőségünk volt a nagy Real Madridot a szakadékba taszítani. Most azonban már nem lényeges ez, hiszen a futballban is érvényes, az, ami az életben: volna, lehetne, ha - ezek nem igazán érvényesek. Mindezek ellenére szívélyes köszönetet szeretnék mondani mindenkinek!"
Átigazolási hírek: Én sem hiszem, hogy rengeteg szerződtetésre lenne szükség. Pavard valóban...
Racilaci Jan 18 - 11:05

Leon Goretzka: "Kovac tempós futballja" Isten ments. Nem szeretnék kötekedni, de Te...
Boscolahm Jan 11 - 16:06

KÉRDÉS / HELP!: Sziasztok! Holnap München fele lesz dolgom, és szeretném meglátogatni az...
szokedawg Dec 30 - 12:44

Free Joomla! template by Age Themes