"Ha veszítesz, nincs értelme a bíróról beszélni" | REAKCIÓK: FCB 1-3 Frankfurt

Forditotta: 


Az elvesztett kupadöntő után többen is nyilatkoztak a mérkőzéssel kapcsolatban:

Jupp Heynckes: Ha veszítesz, nincs értelme a bíróról beszélni. Gratulálnom kell az Eintrachtnak a kupagyőzelemhez. Hibáztunk középen, aminek meg is lett az eredménye az elején, de úgy érzem, kissé szerencsétlenek is voltunk, hisz Lewandowski szabadrúgása a kapufán csattant. Az ellenfelünk elszánt és agresszív játékot mutatott, el kell fogadnunk az eredményt. A Frankfurt teljesen megérdemelte, hogy megnyerje a kupát. Elkerülhető vereség lehetett volna. Ha nem használod ki a helyzeteid, nem meglepő, hogy elveszítesz egy ilyen kupadöntőt.

Hasan Salihamidzic:  Akár három gólt is szerezettünk volna. Volt négy vagy öt nagy helyzetünk az első félidőben. A második játékrészben már nem tudtunk ennyi lehetőséget kialakítani, mégis domináltuk a mérkőzést. A Frankfurt megpróbálta elfojtani a játékunkat, jól kontráztak. Továbbá nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, azzal 2-2 lehetett volna, de a bíró más véleménnyel volt erről. Mostmár nincs amit erről beszélni, mindennek vége.

Thomas Müller: Az első félidőben nem hoztuk az elvárt játékot, ennek ellenére voltak lehetőségeink a mérkőzés elején. Ezután jött a hiba a támadásépítésben. A Frankfurt úgy játszott, ahogy azt elvártuk tőlük. Rengeteg helyzetünk volt, a Frankfurt a három vagy négy lehetőségéből kettőt berúgott. Így nem kell nagy következtetéseket levonni!

Mats Hummels: Egyszer már veszítettem  úgy kupadöntőt (épp a Bayern ellen Dortmund mezben), hogy a bíró rossz döntéseket hozott, most pedig a Bayern színekben történt ugyanez. 

Niko Kovac (Frankfurt vezetőedzője): Erről álmodtunk a meccs előtt. Elégedett vagyok a klubbal, a szurkolókkal és a csapatommal is. Bármit el lehet érni ha odateszed magad. Ez vezette a gárdát előre. Tavaly elvesztettük, idén megnyertük, a győzelmünk pedig nem volt érdemtelen. Elégedett vagyok. Ugyan nyáron távozom, de soha nem fogom elfelejteni ezt a klubbot. Mindig figyelni fogom az Eintracht Frankfurt eredményeit!
Átigazolási hírek: Thiago 70-ért szerintem simán mehet. Csomót sérült, ezen kívül hangulatember,...
pussybuvar Jul 19 - 15:38

Taktika, hadrend, felállás: Szerintem jóformán mindegy, hogy 4 vagy 3 védővel fogunk játszani,...
Thommeyy Jul 18 - 21:58

Mario Mandžukić: [quote="Véder Nagyúr">én úgy emlékszem hogy guardiolával nem jött ki, és...
Thommeyy Jul 13 - 22:16

Free Joomla! template by Age Themes