GNABRY: Együtt kell fejlődnünk, csapatként!

Forditotta: 

Az előszezon első hetében még egyéni edzéseket végezve próbált felépülni az áprilisban összeszedett sérüléséből Serge Gnabry. Azóta a 23 éves játékos teljes edzéseken vesz részt a csapattal, a PSG ellen kiosztotta első gólpasszát müncheni mezben. A stuttgarti születésű labdarugó ma az fcbayern.com-nak nyilatkozott visszatéréséről és az amerikai turné (július 23-30) fontosságáról.

FC Bayern: Egy hoffenheimi szezon után visszatértél a Bayernhez. Mit várhatnak a szurkolók Serge Gnabry-tól az elkövetkező idényben?
Gnabry: Sokat. Minden nap keményen dolgozom és arra törekszem, hogy a 100%-ot hozzam ki magamból. Remélem, hogy ezzel segíteni tudom a csaparot és remek időszak lesz. 

Július 10-én tértél vissza az izomsérülésedből. Hogy érzed magad?
Gnabry: Remekül. Jó érzés volt visszatérni a gyepre és együtt dolgozni a srácokkal. Május közepe óta Münchenben élek, júniusban pedig már elkezdtem egyénileg edzeni, az vizont kissé unalmas, mivel nincs senki a körödben. Most viszont sokkal izgalmasabb a többiekkel. Sikerült felépülnöm, erre vártam, mert nagyon hiányzott a csapategység.

Most már teljes értékű edzéseket végzel. Így valószínűleg mindkét amerikai találkozón játszani tudsz a Juventus és a Manchester City ellen.
Gnabry: Remélem kibírom fitten addig. Az edző dönt arról, hogy játszat-e, de örülnek, ha kapnék lehetőséget. Itt szeretném játszani az első meccseimet Bayern mezben.

Úgy tudjuk, szereted az Egyesült Államokat, igaz? 
Gnabry: Igen, ott vakációztam Los Angelesben. Imádom az ottani életstílust, teljesen más, mint Németországé. Ezért is várom annyira ezt a túrnét.

Akkor vélhetőleg kapóra jön a Miami-i időjárás...
Gnabry: Igen, Miami az a hely, ahol le tudnám élni az életem. (jókorát nevet)

Nagy kosárlabda fan vagy. Mióta?
Gnabry: Nagyon szeretem a kosárlabdát. Évek óta követem az NBA-t. Az unokatesóm nézte először, majd engem is "magával rántott" ez a sport. 

Mit vársz az amerikai turnétól?
Gnabry: A kemény edzések ellenére nagyszerű lesz. Együtt kell fejlődnünk, csapatként. Nagyon várom, hogy lássam az ottani szurkolókat, hisz távol élnek Münchentől. Ez jó alkalom, hogy közel kerüljünk hozzájuk, mégha ez évente egyszer is történik meg. Jó időtöltés lesz, 2 nagy meccsel, 2 erős csapat ellen.Te kit igazolnál?: Jaj, csak Wernert ne... Nem kicsit túlértékelt játékos, aki bár...
Racilaci Nov 17 - 17:29

AKTUÁLIS MECCS: Sziasztok! Nagyon tetszett Racilacitól a Kovac régi munkásságát bemutató (Frankfurti...
Boscolahm Nov 16 - 10:56

Átigazolási hírek: Az utóbbi nap híreinek a margójára: Zidaneval állítólag tényleg van...
Kontár Béla Nov 16 - 8:22

Free Joomla! template by Age Themes