NIKO: A hangulat továbbra is remek!

Bodó Szabolcs Írta: 

A Gladbach elleni bajnoki (szombat, 18:30 | SPORT 2) előtt Niko Kovac ma délután megtartotta sajtótájékoztatóját.

(A formáról):
 "Mostanában túl sokat hibázgatunk a meccseken, mindenki túl hamar tör előre a pályán. Vissza kell térjünk a szezonkezdeti játékunkhoz. Az is lehet, hogy nem támadunk le túl hatékonyan, esetleg el is lazáztunk perceket a pályán. A végén mindig az eredmény számít, hiába dolgozunk ki rengeteg helyzetet. 

(A rotációról): Az első mérkőzéseinken sikeresen rotáltunk. Fiatal és friss játékosokat kell bépítenünk a csapatba, mivel jelenleg 3 sérültünk is van, a válogaott szünet után pedig minden harmadik nap meccsünk lesz.

(Hummels fejsérüléséről): Mats neurológusnál járt a tegnap: minden rendben ment. Ma már edzhet és holnap is bevethető lesz.

(Az öltözői jelenetekről): Tudom, hogy megy ez: a klubon kívüli emberek mindig pletykákat indítanak el. A hangulat azonban továbbra is remek. Természetesen vannak játékosok, akik olykor elégedetlenek a kevesebb játéklehetőség miatt. Normális dolog, hogy bosszúsak vagyunk, hanem sikerül győznünk.

(James-ről): Tele vagyunk topjátékosokkal, így mindig előfordul, hogy valaki kimarad és nem játszik. James fontos játékos a csapat számára, ezt többször is bebízonyította, de nem küldhetek 12 játékost a pályára. Ennek ellenére ugyanannyi lehetőséget kap majd, mint a többiek.

(Hoeneß kritikájáról): Ez nem kritika volt, hanem állásfoglalás. Az edző köteles rotálni a csapatot, ez korábban sikeresen ment, de mivel mostanában sűrű időszakon estünk át, csak határon tudtunk játszani.
Átigazolási hírek: Igazatok van, kimaradt a nagy sietségben egy szó innen :...
ptg May 23 - 15:57

Bundesliga: Szerintem meg húzzuk csak be minél többször...nem akarom a Juve-s...
speziale May 23 - 10:45

Edzőkérdés: @Racilaci: Én nem feltétlenül hoznám fel kontrának, hogy akkor ment...
pussybuvar May 21 - 18:15

Free Joomla! template by Age Themes