NIKO: A hangulat továbbra is remek!

Forditotta: 

A Gladbach elleni bajnoki (szombat, 18:30 | SPORT 2) előtt Niko Kovac ma délután megtartotta sajtótájékoztatóját.

(A formáról):
 "Mostanában túl sokat hibázgatunk a meccseken, mindenki túl hamar tör előre a pályán. Vissza kell térjünk a szezonkezdeti játékunkhoz. Az is lehet, hogy nem támadunk le túl hatékonyan, esetleg el is lazáztunk perceket a pályán. A végén mindig az eredmény számít, hiába dolgozunk ki rengeteg helyzetet. 

(A rotációról): Az első mérkőzéseinken sikeresen rotáltunk. Fiatal és friss játékosokat kell bépítenünk a csapatba, mivel jelenleg 3 sérültünk is van, a válogaott szünet után pedig minden harmadik nap meccsünk lesz.

(Hummels fejsérüléséről): Mats neurológusnál járt a tegnap: minden rendben ment. Ma már edzhet és holnap is bevethető lesz.

(Az öltözői jelenetekről): Tudom, hogy megy ez: a klubon kívüli emberek mindig pletykákat indítanak el. A hangulat azonban továbbra is remek. Természetesen vannak játékosok, akik olykor elégedetlenek a kevesebb játéklehetőség miatt. Normális dolog, hogy bosszúsak vagyunk, hanem sikerül győznünk.

(James-ről): Tele vagyunk topjátékosokkal, így mindig előfordul, hogy valaki kimarad és nem játszik. James fontos játékos a csapat számára, ezt többször is bebízonyította, de nem küldhetek 12 játékost a pályára. Ennek ellenére ugyanannyi lehetőséget kap majd, mint a többiek.

(Hoeneß kritikájáról): Ez nem kritika volt, hanem állásfoglalás. Az edző köteles rotálni a csapatot, ez korábban sikeresen ment, de mivel mostanában sűrű időszakon estünk át, csak határon tudtunk játszani.
AKTUÁLIS MECCS: Hummels nem játszik a Herta ellen, beteg. Goretzka is kérdéses,...
Racilaci Feb 22 - 11:59

Átigazolási hírek: Tényleg nagyon imponáló Jovic statisztikája, de ha levesszük a Düsseldorfnak...
Racilaci Feb 15 - 13:32

Leon Goretzka: A letámadós játék tempóját az adja,hogy hol tud labdát szerezni...
sandorbayern Feb 12 - 11:29

Free Joomla! template by Age Themes