NIKO: Ismét az egyéni hibáinkat büntették | REAKCIÓK

Bodó Szabolcs Írta: 

Niko Kovac: Jól kezdtünk, aztán ugyanaz a helyzet állt elő, mint az Augsburg vagy épp a Hertha ellen: egyéni hibákat követtünk el, ilyen szinten pedig ezt bünteti az ellenfél a Bundesligában. Emmellett a lehetőségeinket sem tudtuk gólokra váltani. Az első félidőben kapott gólok kizökkentettek a korai egyensúlyunkból. A Gladbach remekül játszott, sűrű középpályával, a széleken pedig mindig kétszer annyi emberrel rendelkeztek, mint mi. Ezért is volt annyira nehéz kapura törni. Hiába nagyon fájó, el kell fogadnunk a vereséget. Arra nem tudok válaszolni, hogy féltem-e az állásom. 7 meccsen jól játszottunk, négyen pedig nem. Meg vagyok győződve arról, hogy visszatérünk a helyes útra, ebből pedig ki akarom venni a részem. A válogatott szünet alatt megpróbálunk változtani jónéhány dolgon.

Manuel Neuer: Jól kezdtünk. Az első gólt a semmiből kaptuk, erre pedig nem tudtunk válaszolni, mivel nem voltak kiemelkedően nagy helyzeteink. Aztán bekaptuk a másodikat és csak futtunk az eredmény után. Pedig ezt a győzelmet mindenki akarta, motiváltság és hozzáállás terén nem valltunk szégyent. A második gól felért egy pofonnal, amely végig befolyással volt ránk. Onnan már nagyon nehéz volt jól játszani. Helyzeteket se nagyon alakítottunk ki, ez nem az igazi Bayern.

Joshua Kimmich: Álljunk a sarkunkra, ez ma kevés volt. Egyszerűen nem voltak helyzeteink. A Bayern mindig képes 2-3 gólt szerezni meccsenként. Azok a szurkolók, akik leírnak minket, nem vérbeli szurkolók. Az igazi szurkolók mindig mellettünk vannak. 

Thomas Müller: Nehéz szituációk ezek, mivel mindig küzdünk és hajtunk, de tulajdonképpen nincs eredménye, mivel nem jönnek a győzelmek. Most össze kell szednünk magunkat a válogatott szünet alatt, aztán pontokat kell szereznünk.

Lotthar Matthaus: Soha nem láttam még ilyen gyenge Bayernt a pályán. Jelenleg semmi közük nincs a modern futballhoz, nincs lelkesedés és a párharcok esetén sem teljesen elszántak. 

Dieter Hecking (Gladbach vezetőedzője): Pazar teljesítmény volt, elképesztően jól védekeztünk. A Bayern nagy nyomás alá helyezett, de így is meg voltak a magunk lehetőségei, amelyből az első kettőt ki is használtuk. Reméltük, hogy tempóváltással nehézségeket tudunk okozni számukra, ez pedig összejött. 

Lars Sindl (Gladbach csapatkapitánya): Örültem, hogy végre újra játszhattam a felépülés után. Túlerőt akartunk kialakítani a középpályán, az én feladatom pedig az volt, hogy megtartsam a labdákat elől, de a kontáink is remekül működtek. Münchenben mindig uralnod kell a labdát, ha el akarsz érni valamit. Mindig is vágytam arra, hogy itt nyerni tudjak.
Átigazolási hírek: Szerintem jelenleg senki nem számol komolyan azzal, hogy nem lesz...
Racilaci Jun 25 - 12:17

Нашел русскую инфу: Привет всем! Нашел познавательную тему на этом сайте: :...
KevinEtend Jun 24 - 15:21

NationalElf: Azért az elég szégyen, hogy nincs játékosunk az u21-es válogatottban,...
dani15 Jun 23 - 20:46

Free Joomla! template by Age Themes