NIKO: Erre a győzelemre lehet építeni | REAKCIÓK

Bodó Szabolcs Írta: 

Szombat délután megszakadt a Bayern veretlenségi szériája a Volkwagen Arénában. Lássuk, hogyan kommentálták ezt az érintettek: 

Niko Kovac: Minden elismerés a csapaté, mivel hatalmas nyomás volt rajtunk. Azt akartuk, hogy mindenki beletesz apai-anyait, vagyis koncentrál és keményen küzd a csapatért a 90 perc alatt. Ezt pedig sikerült teljesíteni. A győzelem teljesen megérdemelt csakúgy, mint az eredmény. Erre a győzelemre lehet építeni, de ez csak az első lépés volt: ma láthattuk hogy a Bayern nemcsak kvalitással rendelkezik, hanem küzdeni is képes. Alabát azért cseréltem le, mert fájt a combja: elővigyázatosságból vettem le. Nem haragszom Arjenre: az első sárgát ugyanis nem érdemelte meg. 

Joshua Kimmich: Úgy gondolom, rendkívül tiszteletre méltó, hogy a vezetőség ennyire kiáll a játékosaiért és megvédi őket. Ez pedig erősíti a csapategységet. Szerintem remek ötlet volt kimondani, hogy nem foglalkozunk senkivel a kívülállók közül és mindig egymás mellett leszünk a klubon belül.

James Rodriguez: Ez egy hosszú szezon, így bármi megtörténhet. Egyaránt vannak rossz és jó meccsek is. Remélhetőleg ez a győzelem újra harci szellemet ad a csapatnak a közeljövőben. 

Koen Casteels (Wolfsburg csapatkapitánya): A gólok, amelyeket kaptunk, azokat leginkább mi hoztuk össze magunknak.  Természetesen nagyon nehéz a játék, ha ennyi gólt kapsz a Bayerntől. Mindent megpróbáltunk és keményen támadtunk, ezért is kaptuk be a haramdik gólt.
Átigazolási hírek: Nem is baj, hogy nem értünk mindenben egyet, unalmas világ...
ptg May 25 - 9:56

Bundesliga: Szerintem meg húzzuk csak be minél többször...nem akarom a Juve-s...
speziale May 23 - 10:45

Edzőkérdés: @Racilaci: Én nem feltétlenül hoznám fel kontrának, hogy akkor ment...
pussybuvar May 21 - 18:15

Free Joomla! template by Age Themes