Van Gaal: "Nagyon boldog vagyok"

Pető Írta: 
Louis Van Gaal: "Nagyon elégedett voltam az elsõ félidõvel. Akkor jól játszottunk. A második játékrészben már sok nehézség adódott. Mindazonáltal úgy gondolom a csapat számára nagyon fontos volt, hogy egy ilyen topklub ellen nullára lehozták a mérkõzést. Nagyon boldog vagyok, hogy büntetõkkel sikerült nyernünk. Ez mindig jó a csapat önbizalmának."

Michael Rensing: "Ilyen mérkõzés után szerencsésnek mondhatom magam. Jól játszottunk és voltak helyzeteink.  Az elmúlt szezonbeli nehéz hetek után jó volt a sikert ünnepelni. Természetesen a büntetõrúgásokhoz egy kis szerencse is hozzátartozik, de én mindig jól szerepelek ezekben a szituációkban."

Martin Demichelis: "Ez egy szép és jó mérkõzés volt egy nagyon jó csapat ellen. Az ilyen meccsek jók önbizalom növelésre s a helyes ritmus megtalálására. Úgy gondolom ma mind a négy csapat kissé fáradt volt, ezért nem adódott olyan sok gólhelyzet. De minden csapatnak az volt a lényeg, hogy a szezon elõtt megtalálja a helyes felállást, s erre ez a turné egy jó teszt volt." 
 
{forrás: fcb.de}
 
riberybayern
 
Átigazolási hírek: Én Can-nak nagyon nem örülnék, ugyanúgy padozna, sem a Poolba...
szabi90 Oct 12 - 10:17

AKTUÁLIS MECCS: Teljesen abszurd ez a hozsannázós cikk, mintha nem látott volna...
Racilaci Oct 9 - 20:03

Bundesliga: Azt nem tudom, mennyire instabil a BVB. Ha a tegnapi...
Racilaci Sep 23 - 11:58

Free Joomla! template by Age Themes