Rummenigge szerint...

Chargers Írta:  Chargers
 
Karl-Heinz Rummenigge beszélt...
 
...a Bayern jelenlegi helyzetérõl: "A Fiorentina elleni mérkõzés megmutatta, hogy fokozatosan kezdjük visszanyerni a hitünket. Létfontosságú, hogy ezt a formát meg is tartsuk. Nem vagyunk még a csúcson, de a fõ cél az, hogy odaérjünk. A célunk az, hogy karácsonykor már mi vezessük a Bindesligát."
 
...az ellenfelek helyzeteinek sokaságáról: "Néhány meccsen túl sok gólhelyzetet puskáztunk el. Szükségünk is van a lehetõségekre, de ezeket jobban kell kihasználnunk. Kedden néha a tûzzel játszottunk a Fiorentina ellen és ezt nem nagyon engedhetjük meg magunknak, hiszen ez meg is bosszulhatja magát. Ez nem kifejezetten a védelem hibája lehet, minden játékosnak tudni kell segíteni ott, ahol probléma van. Kevesebb lehetõséget kell adnunk az ellenfeleknek."
 
...Philipp Lahm sérülésérõl: "Nyilvanvaló, hogy ez rossz hír a csapatnak. Õ a Bundesliga és Európa egyik legjobb balhátvédje, az idén is remek szezont futott. Világos, hogy néhány hétig nélkülöznünk kell, amíg sérült lesz, de jelen pillanatban ez ellen semmit sem tudunk tenni. A helyét minden bizonnyal Christian Lell fogja átvenni, aki sérülésébõl tér vissza és így tapasztalatot is gyûjthet a bajnokságban."
 ...a csapat taktikájának vitájáról: "Az edzõ dönt a taktikáról - korábban is így volt ez Magathnál vagy Hitzflednél is, és most kizárólag Klinsmann kezében van a döntés. Engem kissé szórakoztat, amikor azt hallom, hogy ugyanaz a csapat fog pályára lépni, mint a tavaly. Nem igazoltunk sok új játékost, tehát Jürgennek nincs túl sok választási lehetõsége. A taktika tekintetében meg kell említenem, hogy a Bayern elõször Csernai Pál vezetésével játszott a 4-4-2 felállásban, szóval elég régre vezethetõ vissza ez a csapatnál. Csak az számít, hogy nyerj és a tabella elején legyél."
 
...a Wolfsburgról, mint következõ ellenfél: "Meg kellene vernünk a Wolfsburgot, de ez egyáltalán nem lesz könnyû. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy milyen drámai évet zártak tavaly és sok erõt fektettek az elmúlt évekbe. Nagyon rámenõsek és olyan játékosokkal rendelkeznek, akik komolyan veszik a meccseket. Nehéz találkozó lesz szombaton, de optimista vagyok és szerintem mi nyerünk."
 
 
Fordította: Chargers
Forrás: fcbayern.de 
 
Átigazolási hírek: Én Can-nak nagyon nem örülnék, ugyanúgy padozna, sem a Poolba...
szabi90 Oct 12 - 10:17

AKTUÁLIS MECCS: Teljesen abszurd ez a hozsannázós cikk, mintha nem látott volna...
Racilaci Oct 9 - 20:03

Bundesliga: Azt nem tudom, mennyire instabil a BVB. Ha a tegnapi...
Racilaci Sep 23 - 11:58

Free Joomla! template by Age Themes