"Jó formában vagyok"

Szabó Sándor Írta: 

 

Zé Robi eddig a szezonban nagyon jól szerepel, s ezt nemcsak a csapatmunkájára lehet érteni. Középpályás léttére folyamatos veszélyt kelt az ellenfél tizenhatosa környékén, s gólokat is szerez. A csapatban többször lõ fontos találatokat, ilyen gólok például a Bajnokok Ligájában szerzett találata, a Lyon ellen, amivel pontokat mentett. De ide említhetnénk a hétvégi gólját is a Wolfsburg ellen.Eztuán a mérkõzés után az fcbayern.de készített egy rövid intejút a34 éves brazillal.

 

Interjú:
 

 

fcbayern.de : Zé, te most a csapatnál a bal oldal hátsó alakzatát erõsíted.Ez a pozíció számondra új. Van valami különösebb problémád ezzel a pozícióval?

Zé Roberto: Nekem öszintén megvallva semmilyen problémám nincsen ezzel a poszttal. Igaz, hogy csak ebben a szezonban játszom ezen a helyen, de én akárhol játszom mindig probálom a legjobbat nyújtani.fcbayern.de: Mi történt a csapattal a Wolfsburg elleni elsõ félidõben?

Zé Roberto: Én úgy érzeem, hogy a csapat még mindig fáradt volt a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája mérkõzés miatt. Mi kifáradtunk akkor testileg és szellemileg is. Ezért volt az, hogy két találatot is kaptunk. Szerencsére a küzdõszellemünk a végén magasra szállt.fcbayern.de: Jürgen Klinsmann azt nyilatkozta, hogy szerinte te adtad a legnagyobb lökést a csapatnak. Igaz ez?

Zé Roberto: Igen. Úgy gondolom, hogy egy nagyon fontos gólt szereztem. Én nagyon jó formában vagyok eddig ebben a szezonban, nagy testi formában vagyok. Klinsmann szerint is, én nagy hatással vagyok mostanában a csapatra nézve.fcbayern.de: A szerzõdésed a nyáron lejár. Ha továbbra is így folytatod akkor a Bayern nem fogja megengedni neked, hogy elmenj...

Zé Roberto:
Túl korai még errõl beszélni.Én pillanatnyilag csakis a mérkõzésekre gondolok.Nekem nagyon jól megyen mostanában, de csakis az egész csapattal tudok majd fejlõdni. Mi most útnak indulunk egy gyõzelmi útszakaszon, s nekünk hoznunk kell a kötelezõt a Frankfurt illetve a Bielfeld ellen.


Zé Robi továbbra is fontolgatja: Menjen, vagy maradjon?
 


Fordította: Fehérkirály
Forrás: fcbayern.de

Átigazolási hírek: Az a baj, hogy szerintem ez a Bild cikk csak...
speziale Jul 18 - 11:07

Game (PC, Konzol): Huh, a Championship Manager 01-02-ben mennyit játszottam a Bayernnel :D...
kovacsszandra345 Jul 5 - 15:37

Arjen Robben: 99 óta vagyok Bayern szurkoló, sosem szurkoltam más csapatnak. Volt...
szabi90 Jul 4 - 18:53

Free Joomla! template by Age Themes