Bayern vs Lipcse 2:0 (Videóval)


RÖVIDEN: Szerda után szombat este is sor került egy lipcsei játékos kiállítására - ezúttal jogosan - ami jelentősen megkönnyítette az amúyg is magabiztosan játszó Bayern dolgát. A jól játszó James és a sérülés miatt cserét kérő Lewandowki góljával a Bundesliga élére álltunk és három ponttal vezetünk a Hannoverben bukó BVB előtt.

JEGYZŐKÖNYV:

 • A kezdő csak kisebb meglepetést hozott: Mivel Coman valószínűleg nem volt játékra kész így James vette át a helyét a bal szélen, és így Thiago kezdhetett középen. Martínez visszakerült a kezdőbe Rudy oldalán, Vidal és Tolisoo kárára.
  A kupameccshez hasonlóan ezúttal is erősen kezdett a Bayern, de ezúttal a lendület ki is tartott, ráadásul a helyzeink is sokkal nagyobbak voltak
 • Meglepő módon szinte az összes szögletünk veszélyes volt.
  Aztán jött az újabb hideg zuhany a Lipcse számára. Az 13.percben egyértelmű gólhelyzetben kilépő Robbent Orban buktatta, és ugyan nem lett tizenegyes a dologból, a védőt kiállította a bíró.
 • Emberelőnyünket gyorsan gólra is váltottuk. Robben egy jobbról érkező lapos passzát James lőtte kapásból a kapu bal sarkába, Gulácsi tehetlen volt 1:0 ide.
 • A szünet előtt aztán sikerült növelni az előnyt, egy yremekbe szabott Martínez-indítással Lewandowski lépett ki és lőtte ki ismét csak a bal alsót. 2:0
 • A szünet előtt Heynkces lecserélte a lengyel csatárt, feltehetőleg combsérülést szenvedett.
  A második félidő eléggé álmoskásra sikerült: a Bayern már nem akart annyira pörögni, a Lipcse - bár volt egy nagy helyzeteük lényegében pedig kedvtelenné vált 10 emberrel.
 • Egy-két ügyes megoldáson túl a második játékrész már nem is hozott releváns történést, max az, hogy a Lipcse Keita sérülése miatt 9 emberrel fejezte be a mérkőzést

  Kezdő: Ulreich, Kimmich (Rafi), Boa, Hummels, Alaba - Martínez, Rudy - Robben (Tolisso), Thiago, James - Lewa (Vidal)
Átigazolási hírek: Coutinho már itt van
ptg Aug 17 - 13:39

AKTUÁLIS MECCS: Szerző: speziale » 13 perccel ezelőtt Nem szeretem a felületet...
ptg Aug 17 - 11:43

Taktika, hadrend, felállás: 433 "Kezdjük azzal, hogy mik is az általános jellemzői ennek...
Atesz12 Aug 11 - 18:58

Free Joomla! template by Age Themes