Továbbjutottunk a csoportból - Celtic vs Bayern 1:2


RÖVIDEN: Heynckes erősen felforgatott csapatából egyértelműen hiányzott egy csatár, a játék messze volt a jótól, főleg a látványostól, de Coman szemfülességének és Javi küzdőképességének hála meglett a továbbjutást érő győzelem az amúgy lelkesen játszó Celtic otthonában. Most már csak az a kérdés sikerül-e megelőzni az eddig hibátlan PSG-t a csoportban.

RÉSZLETEK:
  • Heynckes rendesen felforgatta a csapatot: a védelembe Sülét és Rafit hozta be, a Vidal-Tolisso-Martínez nem éppen kreatív triója elé pedig a Coman-James-Robben hármast küldte fel gólt szerezni, az ék szerepével James próbálkozott, kevés sikerrel. A támadásokat általában Vidal támogatta középpályáról, de ma sem játszott igazán jól.
  • A meccset a lelkes Celtic kezdte jobban, a veszélyes helyzeteik később sem szüntek meg, elsősorban a pontatlanságuk miatt nem szereztek gólt.
  • A Bayernnek időbe telt felvenni a ritmust, de még azután sem láthattuk a megszokott mezőfölényt - Thiago nélkül nem ugyanaz ez a középpálya.
  • Ennek ellenére Comannak sikerült egy szemfüles hosszú indítást gólig vinni - bár közben felmerült egy vétlen kezezés gyanúja. 1:0
  • A váratlan vezetés után a Bayern kényelmes üzemmdba kapcsolt, a Celtic pedig bár próbálkozott volna, nem tudott eredményt elérni - nem feltétlenül a bajor védelem magabiztossága miatt.
  • A 60. perc környékén Vidal helyett Rudy érkezett a pályára, ebből is látszódott, hogy Jupp az 1:0 őrzésével tökéletesen elégedett lenne. Ennek ellenére Jamesnek volt egy nagy lehetősége a 70. perc környékén.
  • Aztán a meccs vége fele jött a hideg zuhany, egy újabb lendületes skót támadás után McGregor lőtt Ulreich hálójába, kiegyenlítve az állást 1:1.
  • Látva az enervált játékot ekkor azt hihettük sokan, hogy újabb pontok úszhatnak el, de jött Javi és egy balról érkező beívelésre az egekig emelkedett és gólt fejelt - ami után a vérezni is kezdett a feje. 1:2
  • Az 2. bajor gól aztán már megtörte az addig lelkes hazaiakat, így sikerült behúzni a továbbjutáshoz szükséges győzelmet.

Kezdő11:
Ulreich - Rafi, Süle, Boa, Alaba - Vidal(Rudy), Martínez, Tolisso - Coman, James, Robben
Gólszerzőink: Coman (22'), Martínez (77') ill. McGregor (74')

B-Csoport állása:


PSG - 12 pont  (gk +17)
Bayern - 9 pont (gk: +4)
Celtic - 3 pont
Anderlecht - 0 pont
Átigazolási hírek: Kérdezték Lewa-t a Coutinho transzfer kapcsán és elejtett még 1...
speziale Aug 17 - 12:25

AKTUÁLIS MECCS: Szerző: speziale » 13 perccel ezelőtt Nem szeretem a felületet...
ptg Aug 17 - 11:43

Taktika, hadrend, felállás: 433 "Kezdjük azzal, hogy mik is az általános jellemzői ennek...
Atesz12 Aug 11 - 18:58

Free Joomla! template by Age Themes